2777
2789
عنوان

مردی که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 50 پست
خب دیگ تو میدونستی و قبول کردی ، اون زندگی رباتیکشو دوست داره  کاش منم اینجوری بودم  ت ه ...

اونطوری هر دو تبدیل به دو تا ماشین میشیم که خواب و غذا سوختمون هست 

هیچ اثری از عاطفه و رمنس و عشق و زنو شوهری تو زندگی مشترکمون نمیمونه 😂 اصلا اسمش رو نمیشه گذاشت زندگی مشترک

مرسی عزیزم از نظراتت و  وقتی که گذاشتی

اونطوری هر دو تبدیل به دو تا ماشین میشیم که خواب و غذا سوختمون هست  هیچ اثری از عاطفه و رمنس و ...

عا خب آره راست میگی 

خواهش میکنم چقدرم ک کمک کرد واقعا😐 من درکی از زندگی مشترک ندارم 🤣🤣🤣 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشاالله خدا بهمون نگاه کنه و به جونیمون رحم کنه دورت بگردم من عزیزم فقط ایشاالله نسوزه عمر و جونیم ...

انشاالله...تنها امیدم به خداست...برای خدا که کاری نداره به یه چشم بهم زدنی ...خدایا خودمو زندگیمو سپردم به خودت ماهم داریم تلاشمون رو میکنیم...همیشه گفتی از تو حرکت از من برکت ...برکت رو به زندگی مون بیاد و نتیجه ی زحماتمون رو ببینیم.آمین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
مرد تلاشگری داری اگه معتادم باشه معتاد چیز خوبیه از جنبه های دیگه به موضوع فکر کن...داره واسه آینده ...

مممنونم عزیزم لطف و محبت دارید چقدر .بله باید ازین زاویه به این موضوع نگاه کنم و مثبت اندیش باشم.

چرا عزیزم  یه زن در طول روز احتیاج داره از طرف شوهرش توجه بشه بهش صحبت کنه باهاش محبت ببینه&nb ...

عزیزم اینا که میگی به نظرم رمان گونه هست چون پدر خودتونو ببینید این کارا رو میکردن برا مادرتون؟ پس در دنیای واقعی چنین چیزی نیست.... از این جهت میگم خوش به حالتون که معلومه شوهر با ارضه ای دارید