2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم همه ک مثل هم نیستن و سر زمان مشخصی تخمکگذاری ندارن گاهی لقاح دیر صورت میگیره گاهی زود من با ...

سلام عزیزم پریودیت منظمم بود؟؟قبله دو هفته بی بی ها منفی بودن؟

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
سلام عزیزم پریودیت منظمم بود؟؟قبله دو هفته بی بی ها منفی بودن؟

اره عزیزم عین ساعت بود پریودیام...من از ۲۱بهمن ک پریم تموم شد هرشب اقدام داشتیم تا شد ۲۵اسفند پری نشدم بتا دادم منفی بود دکتر بهم مدروکسی داد پری بشم حتی سنو واژینالم رفتم خبری نبود و گفت تنبلی هردوتخمدان ....قرصا پنج روزه تموم شد شبی دوتا گفت تا ی هفته پری میاد شد ی هفته شد دوهفته خبری نشد بی بی چک گزاشتم هاله انداخت فرداش پررنگتر شد شبش پررنگتر رفتم بتا دادم مثبت بود ولی زیاد نبود رفتم سنو پنج هفته بودم و کیسه دیده شد بعد دوهفته شد هفت هفته ضربان قلبشم شنیدیم الانم ۱۵هفتمه 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
اره عزیزم عین ساعت بود پریودیام...من از ۲۱بهمن ک پریم تموم شد هرشب اقدام داشتیم تا شد ۲۵اسفند پری نش ...

چه جالب عزیزم خداحفظ کنه نی نیتو...خاله من و دختر خالمم هر دو باردار بودن و بعد از۳ماه آزمایش مثبت شده قبله اون همش منفی بوده

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
ولی من تنبلی تخمدان داشتم ولی پریام منظم بود دکتر گفت تنبلیت خفیفه 

خواست خدا بوده ولی سونو واژینالم برای جنین خطر داره خداروشکر چیزی نشده

اوخی عزیزم خدا حفظشون کنه ..ممنون مهربون 

فدات عزیزم مرسی.الان اون بچه خالم که تا سه ماهگی معلوم نبوده شوهرمه😄ولی دختر خالم دخترش۱۳سالشه...مامانم میگه همیشه هواستو بده شاید بچت به باباش بره😂امروز آز دادم دعاکن برام مثبت بشه🥲

اونموقع ک باردار نبودم اصلا چیزی نشون نداد 

خب بلاخره شاید در حاله لقاح بوده معلوم نشده هنوز نیومده تو رحم احتمالش نیست،؟

خب بلاخره شاید در حاله لقاح بوده معلوم نشده هنوز نیومده تو رحم احتمالش نیست،؟

اره اونموقع هنوز تو رحم نبوده تازه اولش بوده ولی همون یبار بود بعد دیگه واژینال نشدم 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
اره اونموقع هنوز تو رحم نبوده تازه اولش بوده ولی همون یبار بود بعد دیگه واژینال نشدم 

😍😍بچت دختره یا پسر؟؟