2777
2789
عنوان

به این میگن مادر؟

295 بازدید | 18 پست

۳روزه منو مامانم باهم قهریم قبلنا حتی اگ قهرم بودیم سر سنگین میگفت بیا برا شام و ناهار اما الان این ۳ روز نگفته تو از گشنگی میمیری منم نرفتم همش تو اتاقمم گاهی وقتا فک میکنم منو از سر راه آوردن انقد نسبت بمن بی تفاوتن 

چطو زنده ای 

کیپاپرِ مودیِ entj.                                                                               اگرچه‌دل‌به‌کسی‌داد،جان‌ماست‌هنوز ‌.                              کاربری امروز 10 خرداد انتقال پیدا کرد به بنده ♡ . (🎧)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی سه روزه هیچی نخوردی 🙁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

به توهم میگن بچه ؟توکوچیکتری بروعذرخواهی

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

مامان من هیچ اونم نمیگه 

ی بار یک هفته باهاش حرف نزدم حتی غذاام نخوردم 

فقد واسه دسشویی میرفتم بیرون از اتاقم

تشنمم میشد خاهرم واسم اب میاورد 

یک هفته حتی نیومد بگه ببینم مردی یا زنده ای😐😂🖐🏻

من عهد تو سخت سست میدانستم،بشکستن آن درست میدانستم این دشمنی،ای دوست که با من زجفا اخر کردی، نخست میدانستم. ‌. .#مِهسَتی.گنجوی ای کسی که داری میخونی زندگیت پر از ارامش باشه❤️