2777
2789
عنوان

ای وی اف و بتای پایین

| مشاهده متن کامل بحث + 29058 بازدید | 89 پست
سلام خانومی الان منم شرایطم مثل شماس امروز ۱۲ انتقالم بود آزمایشم ۳۰ بود تو رنج آزمایشگاه ۱۰ به بالا ...

اره عزیزم 

نگران نباش زود رفتی آزمایش

روز ۱۵ باید میرفتی که قطعا میشه ۶۰

خدیا شکرت
اره عزیزم  نگران نباش زود رفتی آزمایش روز ۱۵ باید میرفتی که قطعا میشه ۶۰

سلام عزیزم من با روز انتقال مرحله اول میشد روز ۱۷ و از انتقال دومم ۱۴ روز جنین سه روزه و پنج روزه داشتم آزمایش دادم عددبتا  بالای  چهارهزار بود تکرار کردم بالای ده هزار شد ولی سونو ک انجام داد دکتر یه ساک مشکوک گفت دیده میشه خیلی نگرانم بتا بالا بدون مشاهده ساک البته رنج آزمایشگاه برا ماه اول ۵۶۵۰۰ زده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عزیزم  نگران نباش زود رفتی آزمایش روز ۱۵ باید میرفتی که قطعا میشه ۶۰

خداروشکر انشاالله بارداری خوبی داشته باشی و سلامت بغلش بگیری.. من فردا قراره برم آز بدم که میشه روز ۱۴ انتقالم خداکنه برا منم بالا بره و دوبرابر بشه راستی نی نی شما دخمله یا گل پسر؟

خداروشکر انشاالله بارداری خوبی داشته باشی و سلامت بغلش بگیری.. من فردا قراره برم آز بدم که میشه روز ...

سلام عزیزم امیدوارم بتات نرمال بالا بره عزیزم 

من نمیدونم ولی خدا کنم دوقلو باشه

خدیا شکرت
خداروشکر انشاالله بارداری خوبی داشته باشی و سلامت بغلش بگیری.. من فردا قراره برم آز بدم که میشه روز ...

دختر و پسرو نمیدونم 

الان هفته ۵ تموم شده 

خدیا شکرت
سلام عزیزم من با روز انتقال مرحله اول میشد روز ۱۷ و از انتقال دومم ۱۴ روز جنین سه روزه و پنج روزه دا ...

عزیزم نگران نباش ساک شاید دیده نشه تو سونوی اول 

آمنه لاهوتی کلیپ این مدلی داره تو اینستا

خدیا شکرت
اره تازه مثبت شدم🤗

سلام عزیزم امیدوارم پیام و بخونی بی نهایت با تاپیکت ذوق کردم و امیدوار شدم من امروز روز ۱۵انتقالم و بتام ۷۰بود همه ی امیدم و از دست داده بودم تا اینکه تاپیکت و دیدم 😍😍خداتو دلیت و حفظ کنه بزای منم دعا کن همه چی خوب پیش بره🥹😍

سلام عزیزم امیدوارم پیام و بخونی بی نهایت با تاپیکت ذوق کردم و امیدوار شدم من امروز روز ۱۵انتقالم و ...

سلام عزیزم منم بتام روز ۱۳ بود ۸۳ خیلی نگران بودم روز ۱۵شد ۲۷۳ امید بخدا باشه همه چی درست میشه