minooti مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 335 عنوان ای وی اف و بتای پایین 29038 بازدید | 89 پست سلام من امروز روز ۱۴ انتقالمه با روز انتقالامروز تیتر بتا دادم شد ۶۹ بنظرتون امکان داره نمونه اخه لکه بینی دارم چند روزه😔 خدیا شکرت 1402/03/16 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 تکرارش کن بعد سه روز حداقل دوبرابر شده باشه خوبه، اگه افت کنه احتمالا لانه گزینی کرده ولی ضعیف بوده دفع شده کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
روح_مهربون عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 3146 مبارکه عزیزم..حتما به دکترت بگو شاید بهت شیاف بده فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
minooti مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 335 تکرارش کن بعد سه روز حداقل دوبرابر شده باشه خوبه، اگه افت کنه احتمالا لانه گزینی کرده ولی ضعیف بوده ... حتما ولی بنظرتون با این لک بینی ممکنه بمونه خدیا شکرت
minooti مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 335 مبارکه عزیزم..حتما به دکترت بگو شاید بهت شیاف بده شیاف روزی دوتا بهم داده و به روز در میون امپول پروژسترون خدیا شکرت
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 حتما ولی بنظرتون با این لک بینی ممکنه بمونه هرچی خدا بخواد همون میشه😘 انشاالله خیره کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
nesa66 عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 5092 عزیزم من روز ۱۴ بتام ۳۲ بود و روز ۱۶ شد ۸۸ و روز ۱۹ شد ۲۹۰باید تکرار کنی دوبرابر بشه مشکلی ندارهمن روزی دوتا امپول و دو تا شیاف پروژسترون دارماستراحت مطلق کن و کار خونه و پله و پیاده روی ممنوع.لکه بینی تو ای وی اف طبیعیه خدایا از راهی که با امید میروم، مرا با اندوه برنگردان. 🤲🏻💫
minooti مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 335 هرچی خدا بخواد همون میشه😘 انشاالله خیره ممنون عزیز دلم هنوز خیلی امید دارم خدیا شکرت
minooti مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 335 عزیزم من روز ۱۴ بتام ۳۲ بود و روز ۱۶ شد ۸۸ و روز ۱۹ شد ۲۹۰ باید تکرار کنی دوبرابر بشه مشکلی نداره ... وای مرسی عزیزم چقدر خوشحال شدم با پیامت هم واسه خودت که خدا واست نگه داشته هم خودم امیدوار شدم 🥰🥰🥰🥰 خدیا شکرت
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 ممنون عزیز دلم هنوز خیلی امید دارم همیشه باید امید داشته باشی 🥰دختر خاله من که افت بتا داشت ولی صبر کرد داروش قطع نکرد بعد مشخص شد دوقلو بودن یکیش دفع شده بتا افت کرده ولی الان دخترش ۵ سالشه کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
nesa66 عضویت: 1401/02/20 تعداد پست: 5092 وای مرسی عزیزم چقدر خوشحال شدم با پیامت هم واسه خودت که خدا واست نگه داشته هم خودم امی ... فدات عزیزم اصلا نگراننباش استرس سمهفقط استراحت کن و داروهاتو استفاده کنباید بیشتر پروژسترون بگیری. خدایا از راهی که با امید میروم، مرا با اندوه برنگردان. 🤲🏻💫
minooti مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 335 فدات عزیزم اصلا نگراننباش استرس سمه فقط استراحت کن و داروهاتو استفاده کن باید بیشتر پروژسترون بگی ... باشه مرسی 😘 خدیا شکرت
minooti مدیر استارتر عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 335 همیشه باید امید داشته باشی 🥰 دختر خاله من که افت بتا داشت ولی صبر کرد داروش قطع نکرد بعد مشخص شد د ... اها یعنی اینطوری هم ممکنه باشه ادامه میدم مرسی که گفتین 🥰 خدیا شکرت
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 اها یعنی اینطوری هم ممکنه باشه ادامه میدم مرسی که گفتین 🥰 خواهش میکنم😍😘انشاالله خوش خبر باشی کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘