2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا هر چی خوشیه واسه بقیس

127 بازدید | 9 پست

انگار من به دنیا اومدم تماشاگر خوشی بقیه باشم. 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

اون بقیه من نیستم من از خودتم

من ک بهت گفتم اگه مال موندن نیستی برو گفتم ما بچه پایین شهریم زیاد محبت ندیدیم زود وابسته میشیم😔ی چندتا سوال داشتم ازت ؟؟؟میگم الان برای اون نگران میشی؟دستشو میزاره رو دستت وقتی دنده عوض میکنی؟عکسم باهاش میگیری بزاری استوری هات؟میگم ددددلبر منو فروختی با پولش اونو خریدی؟💔💔💔باش برو خوشبخت بشی ولی اینو بدون یروزی میرسه دیگه ب تو نمیرسه حالا برو👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا اینجوری نیس ما فقط بیرون زندگی بقیه رو میبینیم

من باهاشونم بودم

قبول کنیم خیلی اززندگیا واقعن قشنگن که خوشبحالشونم🥲

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

چون مرغ همسایه همیشه غاز بوده .

نمیگم شما سختی نداری توی زندگیت ، حتما داری، ممکنه زیاد هم باشن ولی مطمئنننن باش از شما بدبخت تر هم هست که به تو میگه خوشبخت ولی شما همچین حسی رو نداری چون بدبختی های اون رو نداری

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من باهاشونم بودم قبول کنیم خیلی اززندگیا واقعن قشنگن که خوشبحالشونم🥲

مهم نیست زندگی آدما چقدر قشنگ باشه ، مهم اینه که اون آدم چقدر چشمش این قشنگی رو ببینه و ازش لذت ببره  

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مهم نیست زندگی آدما چقدر قشنگ باشه ، مهم اینه که اون آدم چقدر چشمش این قشنگی رو ببینه و ازش لذت ببره ...

اتفاقا مهمه زندگیت قشنگ باشه

هرکیم زندگیش قشنگ باشه قشنگ میبینتش🙂اونیم که نیستت که هیچ دیگه فقط میگذرونه تموم شه

[QUOTE=294627115]اتفاقا مهمه زندگیت قشنگ باشه هرکیم زندگیش قشنگ باشه قشنگ میبینتش🙂اونیم که نیستت که هیچ دیگه فقط 

نه عزیزم ، متاسفانه ذات آدم اینجوریه که به چیزای خوب و قشنگ زندگیش خیلییییی زود عادت میکنه و دیگه به چشمش نمیاد ، تا وقتی که از دستشون بده تازه میفهمه که داشته اونا رو . من این رو خیلیییییییی دیدم تو آدما که اصلا قدر داشته هاشون رو نمی دونن . توی تاپیک های همین سایت هم بچرخی خیلی نمونه میبینی که طرف یه چیزایی رو به عنوان مشکل میبینه و حرصش رو میخوره ، که همه بهش میگن خوشی زده زیر دلت ولی خودش اصلا همچین حسی نداره ، اتفاقا کاملا هم زجر میکشه با اون موضوع