دوستان واقعا به کمکتون احتیاج دارم بخدا قسم دیگه نمیدونم باید چکار کنم ۴ ماهه که دارم میگردم تو اینستا ، همین نی نی سایت دیگه همه تاپیکارو با کامنتاش از حفظ شدم اگر کسی دعانویس یا جادوگر خوب سراغ داره که پول نگیره یا بعد از نتیجه بگیره بهم معرفی کنه آدرس یا شماره تلفن بهم بدین نصیحتم نکنید فقط اگر نتیجه دیدید و سراغ دارید بهم بگین 😢😢خاهش میکنم گزارش نزنید لطفا
ناراحت نشدم اما من خیلی سفتم تو این چهارماه که دنبال دعانویسم به هیچ کس پول ندادم خیالت راحت 💜😂
پس امیدوارم همیشه همینقدر سفت بمونی (😂) و نذاری کسی برای همچین چیز مضحکی ازت دزدی کنه.
ولی امیدوارم اعتقادات و باور خودت هم تغییر کنه و متوجه بشی چیزی به اسم دعانویسی وجود نداره و خرافات رو کنار
بذاری عزیز دل
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره پول نگیرن😐😐 دلت خوشه هم پول می گیرن دوبله سوبله هم تو پاچت می کنن اینجا از آب ک ...
من دو سه نفر رایگان پیدا کردم یکیشون گفت کاری تو میخای )بازگشت معشوق اصلا انجام نمیدم یکیشونم که ناز داره جواب نمیده دیر به دیر میده نمیدونم والا باید چکار کنم دیگه دارم دیوونه میشم
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان