2821
2789
عنوان

دعا نویس

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 22 پست
ناراحت نشدم اما من خیلی سفتم تو این چهارماه که دنبال دعانویسم به هیچ کس پول ندادم خیالت راحت 💜😂

پس امیدوارم همیشه همین‌قدر سفت بمونی (😂) و نذاری کسی برای همچین چیز مضحکی ازت دزدی کنه.

ولی امیدوارم اعتقادات و باور خودت هم تغییر کنه و متوجه بشی چیزی به اسم دعانویسی وجود نداره و خرافات رو کنار

بذاری عزیز دل 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره پول نگیرن😐😐 دلت خوشه   هم پول می گیرن دوبله سوبله هم تو پاچت می کنن اینجا از آب ک ...

من دو سه نفر رایگان پیدا کردم یکیشون گفت کاری تو میخای )بازگشت معشوق اصلا انجام نمیدم یکیشونم که ناز داره جواب نمیده دیر به دیر میده نمیدونم والا باید چکار کنم دیگه دارم دیوونه میشم 

من دو سه نفر رایگان پیدا کردم یکیشون گفت کاری تو میخای )بازگشت معشوق اصلا انجام نمیدم یکیشونم که ناز ...

بازگشت معشوق؟؟؟

خواهر من بی خیال شو می دونم سخته ها اما تا خدا نخواد ب والله نمی شه بسپار ب خودش تو دلت فقط دعا کن اگه صلاحه برگرذه

@نی_نی_یار_شب دعانویسی

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز