2777
2789
عنوان

انسان کامل

195 بازدید | 12 پست

با سلام و عرض به همتون 

خواهران اگر ایده ی کار خیر و یا کاری که موجب خوشحالی خداوند و امام زمان بشود و یا کاری که باعث بشه انسانی یا مومنی یا مخلوقات دیگر خداوند مانند حیوانات یا .. از اون کار خوشحال بشوند اگر ان شاءالله ایده ای دارید بفرستید 

تا شاید ان شاءالله کسی ببینه و انجام بده و باعث خوشحالی خداوند بشود از اون کار ها 

یکی از اون کار ها اینه کمک به یتیم واقعا عالیه اینو از حضرت علی ع که واقعا انسان کاملی هست باید یاد گرفت چون اون یکی از بهترین الگو های شیعه هست که ایشان آنقدر بزرگ هست که وقتی میرفت برای کمک به یتیم و یا یتیم نوازی کاری میکرد که ریا نشه و چقدر خوبه انسان از حضرت علی ع واقعا یاد بگیره چقدر انسان کاملی هست هر چقدر از خوبی هاش و فضلیت هاش بگم کمه 

امیرالمومنین(ع) تو دو جا نقطه ضعف داشت یکی وقتی نماز میخواند در مقابل خدا وایمیساد اینجا نمیتوانست تحمل کنه و گاهی از اوقات هم غش میکرد و یکی هم وقتی اشک یتیمی یا مظلومی یا فقیری میدید اینجا نقطه ضعف داشت و اینجا زانو هاش میلرزید 

خوشا به حال اونی که این دو تا نقطه ضعف امیرالمومنین رو داشته باشه اون انسان کامله و این دو تا نقطه ضعف در واقع اون نقطه قوتش هست که در مقابل خدا انسان کامل ضعیفه و در مقابل مظلوم هم انسان کامل ضعیفه

باز کردن گره کار دیگران

خرید بسته ارزاق برای فقرا و افراد بی خانمان

و...

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میش برام دعا کنید آبروم حفظ شه

سلام خواهرم ان شاءالله

هر چی خدا بخواهد 

ان شاءالله آبروی شما نزد خدا و امام زمانمان حفظ بشود خواهر 

ان شاءالله که سختی موقع جان دادن نداشته باشی خواهر و انسان کامل باشی و ان شاءالله ان شاءالله کامل بشوی 

خدا تو از شیطان و افکارات وسوسه کننده و شیطانی و ناامید کننده دور کند و نجاتت بدهد ان شاءالله

خواهرم شما هم برای ما دعا کن ، خواهش میکنم ، ان شاءالله سلامت باشید خواهرم 

اگه میخوای به کسی کمک کنی اول از خانواده و اطرافیانت شروع کن بعد بقیه

سلام خواهرم 

چقدر خوبه که انسان به هم وطن خودش یا به انسانی یا مخلوقات خداوند خیر و مهربانی و خوبی و قانونی اسلامی بهشون خدمت کردن 

چقدر خوبه محبت کردن، مهربانی ، و کارهای خوب و شایسته دیگری که بزرگان اسلام سفارش کردن یا امر کردن 

ان شاءالله که خواهرم سختی موقع جان دادن نداشته باشی و ان شاءالله که آنقدر خوبی و نیکی کرده باشی و احسان به خلق کرده باشی و نیکی به پدر و مادر کرده باشی و واجبات رو انجام داده باشی و مورد قبول خداوند یکتا باشد و بی ریا باشد و همراه با ترک گناه باشد  که ان شاءالله سختی موقع جان دادن نداشته باشی 

باز کردن گره کار دیگران خرید بسته ارزاق برای فقرا و افراد بی خانمان و...

با سلام چقدر خوبه باز کردن گره یا مشکل انسانی و مسلمانی و مؤمنی 

و چقدر خوبه پناه دادن یتیم یا دادن طعام به یتیمی را 

خواهرم ان شاءالله که شما در پناه حق باشید و خداوند یکتا شما رو از سختی لحظه‌ جان دادن نجات دهد و قبر شما ان شاءالله محل بعضی چیزهایی که به واسطه اعمال بد ما آورده میشود در قبر پر نشود 

و ان شاءالله ، خداکند اعمال شما آنقدر خوب باشد و انسان کاملی بشی و شده باشی ان شاءالله و واجبات شما قبول باشد و ترک گناه کرده باشی که ان شاءالله موقع لحظه مرگ سختی نداشته باشی و امام زمانمان ان شاءالله دعاگویت باشد 

خواهرم شما هم منو دعا کن ، خواهش میکنم 

از خدا طلب عاقبت بخیری منو و طلب عافیت منو و طلب بخشش منو از خدا بخواه ، خواهش میکنم 

در حق مردم بدی نکردن و دخالت تو زندگی بقیه نکردن بالاترین خیره

سلام خواهرم 

چقدر خوبه در حق مردم و انسان ها و مسلمانان بدی نکردن ، عالی هست 

بدی نکردن ، ظلم نکردن ، تهمت نزدن ، نیش نزدن ، غیبت نکردن ، بی ادبی نکردن , حرام نخوردن و مسخره نکردن و توهین نکردن و گناه نکردن 

بهترین راه واقعا انجام واجبات و ترک گناه هست و الگو قرار دادن ائمه اطهار و اهل بیت (ع) و حضرت علی (ع) و دوازده امام شیعه و عزیز و بزرگوار مان و بزرگان شیعه 

خواهرم ان شاءالله که خدا شما را از سختی هنگام جان دادن نجات دهد با اعمال خوبت و واجباتت ان شاءالله مورد قبول خدای یکتا شده باشد ان شاءالله

در حق مردم بدی نکردن و دخالت تو زندگی بقیه نکردن بالاترین خیره

خواهرم شما هم برای من دعا کن 

و از خدا طلب عاقبت بخیری منو بکن و عافیت منو و طلب بخشش منو از خداوند یکتا بکن خواهش میکنم 

ان شاءالله که شما هم عاقبت بخیر باشی خواهرم و عافیت باشه برات و ان شاءالله که انسان کامل باشی و هستی و ان شاءالله خدا ازت راضی و خوشحال باشد و امام زمانمان راضی باشد از شما 

با سلام چقدر خوبه باز کردن گره یا مشکل انسانی و مسلمانی و مؤمنی  و چقدر خوبه پناه دادن یتیم یا ...

چشم حتما

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

خرید لوازم تحریر برای بچه های یتیم یا فقیر و بدسرپرست

سلام خواهرم 

ان شاءالله خدا ازت راضی باشد و خوشحال باشد و امام زمانمان راضی باشد 

ان شاءالله خواهرم سختی هنگام جان دادن نداشته باشی و آنقدر اعمالت پاک باشد و واجبات شما ان شاءالله قبول باشد و همراه با ترک گناه و آنقدر از نظر خداوند خوب و پاک و انسان کامل باشی که خداوند ان شاءالله همیشه خوشحال و راضی باشد ازت ✅

خواهرم چقدر خوبه کمک بی ریا به یتیم و جوری که نه اون و نه کسی از این کار ما با خبر بشه و جوری که ناراحتی پیش نیاد و فقط کار خیر و نیکی و احسان به خلق برای خداوند باشد 

و ان شاءالله که امام زمانمان از دیدن باطن و اعمالت خوشحال باشد و ان شاءالله که ثواب کارهای شایسته و کارهای خوبت و کارهایی که سفارش شده در اسلام و بزرگان شیعه سفارش کردند و امر کردند رو ثوابش رو هدیه بدی به نزدیک شدن ظهور امام زمان و خوشحالی امام زمان و برای تمام اموات و شهدای امنیت و تمام شهدایی که نزاشتند ما برده ی آمریکا و انگلیس و صدام و عربستان بشویم 

خدا رو باید همیشه شاکر باشیم 

خواهرم برای من هم دعا کن و طلب عاقبت بخیری منو از خدا بکن و طلب عافیت منو و طلب بخشش منو از خدا بکن 

تشکر ، تشکر ، تشکر 

ان شاءالله سلامت باشید