2777
2789

نه

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله 

من اوایل بارداریم بود گفته بودن کیست داری

چند هفته بعد رفتم گفتن ن بارداری کیست نبود

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بله یکی از اقوام سونوی صفرا انجام داد گفتن سنگ داره فلان ابعاد .بعد التهاب و‌‌‌ .... دکتر هم مشکوک به بد خیمی شد

ام آر ای نوشت. ام ار آی گفت کاملا سالم التهاب و... تبود سنگ هم ندلشت کلا سالم بی مشکل 

🤕🤯

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

آره خواهر من دوران دانشجوییش با درد شدید پهلو نصف شب بردنش سونوگرافی بیمارستان. ۸ تا سنگ خطرناک تو کلیه  و حالب گزارش کردند، مامانم داشت سکته میکرد، بردمش پیش یک دکتر حاذق که میشناختم خودش تو مطب سونوش کرد، هیچچچچ سنگ و حتی مشکلی نداشت!!الان ده سال گذشته.

یک خانوم دیگه رو هم امروز شنیدم واسه سنگ کلیه جراحی کردند، تو اتاق عمل دیدند اصلا سنگ نداره!!

چندین ساله که برام هیچی واقعی نیست، انگار همه چی تو توهمه....

من الان از سونو دارم میام.

اول گفت دیواره رحم صاف شده.بعدش گفت نشده.اولش گفت قبلش هنوز نزده.گفتم هفته پیش اومدم زده بود.گفت پس وایستاده.گفنم پس چرا علایمی ندارم؟

گفت برو مثانه رو خالی کن بیا.رفتم برگشتم اتاق سونو.گفت ضربان داره ولی ۹۴ هست.یا مثلا سن جنین رو اول زد هفت هفته ودوروز بعدش زد شش هفته و شش روز 

سری قبلی هم که پیشش سونو دادم بازم سن جنین رو درست نزددکتر سونو دیگه دقیق سن جنین رو بهم گفت

چهارشنبه قبل همین جایی که الان سونو دادم رفتم ولی یه دکتر دیگه بود 

گفت ضربان قلب جنین ۱۰۸ هست باسن حاملگی شش هفته و سه روز.

الان دکتر دیگه بهم گفت شش هفته و شش روز هست با ضربان قلب ۹۴

در بالا توضیح دادم چند بارم حرفش رو عوض کرد.

بنظرتون ممکنه اشتباه گفته باشه ضربان قلب جنین رو؟

من الان از سونو دارم میام.   اول گفت دیواره رحم صاف شده.بعدش گفت نشده.اولش گفت قبلش هنوز نزده. ...

دکتری که سونوت کرد خوب نبود

من سونو برا بارداری رو حتما ی جاهایی میرم که میدونم عالی هستن

الانم چندین کیلومتر میرم فقط برای ی سونو برا بارداری

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁