گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 عنوان طلا 145 بازدید | 4 پست کسی میدونه قیمت طلا تو این چند روز بالا میذه یا پایین میاد؟؟ دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙 1402/03/16 | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 الان چنده؟ ۲۴۶۰ دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙
گیلان_دخت مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 3510 منم میخوام بفروشم دوس دارم بدونم اوضاع چجوری پیش میره منم فردا اخرین فرصتمه باید بفروشم دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤 زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 وزن شروع۸۰. ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙 ۷۶،۷۰۰ وزن فعلی ۷۵،۵۰۰💙 هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪 پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا 💙