2777
2789
عنوان

تو همانی 🥹😍❤️

626 بازدید | 103 پست

کـاش روزی بـرسـد، که به هم مژده دهیم...

یوسـف فـاطـمـه آمـد

دیـدیـــ....؟!

مـن سـلامـش کـردم...

پاسـخـم داد امـام،

پاسـخـش طـوری بـود!!

با خودم زمزمه کردم که امام‌...

میشناسد مگر این بی سر و بی سامان را؟!...

و شـنـیـدم فـرمـود...:

تو همانی که «فـــرج» میخواندی...

اِلٰهی عَظُمَ الـبلا...

سلام عزیزانم 😍🥰❤️ 

امشب به نیابت از شهید عباس دانشگر 5 صلوات جهت تعجیل در ظهور آقا میفرستیم 🌹♥️

🍃دعای دسته جمعی گیراس لطفا یه توحید هم برای  حاجت روایی @فاطی68سابق   شرکت کننده عزیز تاپیک  بخونیم

در پناه امام زمان عج باشید 💚🍃

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

🌸وعده هرشب ما  

بسم الله الرحمن الرحيم

☘️دعای فرج

اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ

، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ؛

وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ ؛

واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛

اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم ؛

فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛

يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛

يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛

الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛  

يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ

🌸🌸🌸🌸🌸  🌸🌸🌸🌸🌸

☘️برای سلامتی محبوب دلها

.

اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِه ِالسَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .

.*اللهم عجل لولیک الفرج*

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

☘️آیت الکرسی

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آقاجاان سلااام

مددی مولا

یا ابا الصالح مددی

گرفتاری دارم

اقاجان بیاااقربونت برم❤😭

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

آقاجاان سلااام مددی مولا یا ابا الصالح مددی گرفتاری دارم اقاجان بیاااقربونت برم❤😭

عزیزم🥺

انشالله همشون حل میشن❤️