2777
2789
عنوان

پیام بدم بهش؟

135 بازدید | 9 پست

بچه ها خیلی دلم می خواد حالشو بپرسم پیام بدم؟

۶ ماه بهش علاقه داشتم اخرش خودش اومد سمتم یه ماه میشد که باهم دوست بودیم بهم گفت خونه من بیا منم گفتم بعد ازدواج میام خونت گفت قصد ازدواج ندارم 💔 خیلی باهم صحبت کردیم بعدش گفت فکراتو بکن که فقط با هم دوست بمونیم یا نه  همش من به بن بست می رسیدم  من خیلی دوسش داشتم هنوزم دارم 

بباید می موندم و میذاشتم محبت بینمون بیشتر بشه و شاید به ازدواج ختم میشد یا باید میرفتم؟ من عاشقش بودم 

رابطه رو من تموم کردم بچه ها ‌ولی واقعا دلتنگم میگم شاید اگه باهاش می موندم و زود تموم نمی کردم درست میشد همه چیز 

خسته شدم دوست داشتم همسرم میشد منم دلم ازدواج و بچه می خواد دوریش واقعا برام سخته 

نه

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻

ب کسی ک تو دوران دوستی میگه بیا خونم هنوزم علاقه داری؟! 

از ذهنت پاکش کن ، پیامم نده

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دارم با خودم کلنجار میرم از یه طرف دارم جلوی خودمو میگیرم از یه طرف دلتنگم

عزیزدلم فراموش کن ... باور کن اگر بهش پیام بدی باز اون بعد ی مدتی میره ..‌ اونموقعست که خورد میشی....

غرور داشته باش ❤❤ عزیزم از خدا میخوام هر چی که مصلحته برات رقم بخوره .. بحق حضرت زهرا س کسی بیاد تو زندگیت که لیاقتتو داشته باشه 

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد