2789
عنوان

افسرده شدم😑

81 بازدید | 10 پست

من در حال حاضر با خانوادم ارتباط زیادی ندارم

دوستام در حال سلام احوال پرسی یه دوست صمیمی داشتم اونم ندارم دیگه  عملا تنهام

کسی رو ندارم

تو امتحانام نتیجه خوبی نگرفتم۲۹ روز دیگه کنکور دارم

هیچ لذتی تو زندگیم ندارم

خیلی وقته از ته دل نخندیدم

میرم یه نیم ساعتی تو گروها چت کنم بازم حس تنهایی میکنم و حرف مشترکی با کسی ندارم

میدونم راهکاری نداره

عملا تنهام😵‍💫🥲

فقط خواستم بگم تخلیه شم

تنهایی+ استرس+ ناراحتی هر سه تا رو باهم دارم تجربه میکنم 

کسی در شرایط من هس؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم قبل کنکورم این شرایطو داشتم

بعدش چی شد کنکورت نتیجه گرفتی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
بارداری و کنکور داری؟

😂😂😂بارداری بنظرت هدف قشنگه؟

تیکر روز شمار کنکورمه

بله    الان سال ۴ پزشکی ام

چه قشنگ:)))

رتبت چن بود سال چند کنکور دادین ؟

پشت بودی یا سال اول قبول شدی

بارداری بهترین هدفه😍 ای جان موفق باشی گلم.چون خودم باردارم گفتم روز کنکور و زایمان تو یه روز می اف ...

😂😂❤️ممنون ایشالا خدا بهت یه بچه سالمو سلامت بده