روزها حالم خیلی بده خیلی..ولی دیگه کم کم خورشید غروب میکنه وشب میشه.حالم خیلی خوب میشه.
کاش خوب بشم.اصلن این حال دوست ندارم
شما چی.شنا اینطوری نیستین
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
روزها چه ساعتی بیدار میشی؟روتین زندگیت به چه شکله؟
پنج ونیم صبح .یک کم کارهای روزمره ام انجام میدم تا ساعت نه صبح.بعد می خوابم تا بعدازظهر
ناهار نمی خورم چون کسی کنارم نیسته
بعدازظهر شام درست می کنم تا بابام بیاد
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
وای خوش بحالت ...من بر عکسم شبا دچار ترس شدید میشم یعنی تا چراغ ها رو خاموش میکنن بخوابن دچار وحشت و ترس میشم..بعد از کرونا و یک شب که حالم خیلی بد شد و اورژانس اومد اینطور شدم...آرزومه مثل قبلا شب رو دوست داشته باشم...از رفتن به تخت خواب خوشم بیلد😔
پنج ونیم صبح .یک کم کارهای روزمره ام انجام میدم تا ساعت نه صبح.بعد می خوابم تا بعدازظهر ناهار ...
عزیزم یه تغییری ایجاد کن تا حالت عوض بشه.انرژیت بیشتر بشه.میتونی صبح بری پیاده روی.میتونی پادکست گوش بدی.حتما برای خودت احترام قایل شو و ناهار درست کن و بخور.
عزیزم یه تغییری ایجاد کن تا حالت عوض بشه.انرژیت بیشتر بشه.میتونی صبح بری پیاده روی.میتونی پادکست گوش ...
بله درسته باید یک تغییری ایجاد کنم
باورت نمیشه خیلی تنهام.تو تنهایی هم نمی تونم چیزی بخورم