2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام ببخشید من میخوام مهرمو اجرا بزارم اول باید جهازمو برگردونم یا مهرو اجرا بزارم ؟

همزمان ولی خیلی رفت و آمد داره از طریق اجرای ثبت اجرا بزار و دادخواست استرداد جهیزیه هم بده 

بله

عزیزم من پونصد سکه عندالمطالبه مهریمه شوهرم ماشین داره خونه داره به نامشه کارمنده  ، بعد من بخوام مهریمواجرابزارم ازخونه و ماشین بهم میرسه؟چون میخوام اموالشو توقیف کنم کامل  ، حقوقش چی اونم میتونم توقیف کنم 

عزیزم من پونصد سکه عندالمطالبه مهریمه شوهرم ماشین داره خونه داره به نامشه کارمنده  ، بعد من بخو ...

اگه فقط ی خونه داره خونه معمولی خیر مستثنیات دین هست ولی ماشین و حقوقش میشه که اونم با ی روش هایی باید قانع کرد قاضی و که ماشینم نگه مستثنیات دین و بهتون ندن

عزیزم من پونصد سکه عندالمطالبه مهریمه شوهرم ماشین داره خونه داره به نامشه کارمنده  ، بعد من بخو ...

کلا پروسه اجرای مهریه خیلی طولانیه انقد باید بری و بیای

اگه فقط ی خونه داره خونه معمولی خیر مستثنیات دین هست ولی ماشین و حقوقش میشه که اونم با ی روش هایی با ...

چه روش هایی میشه راهنمایی کنید  ، از ماشین امرارمعاش نمیکنه  ، تو سند ازدواج اون بندی که مرد باید نصف اموالشو که بعد از ازدواج به دست آورده رو به زن بده رو امضا کرده  ، این چیه قضیش میتونم رو همین مسئله مانور بدم یانه؟

چه روش هایی میشه راهنمایی کنید  ، از ماشین امرارمعاش نمیکنه  ، تو سند ازدواج اون بندی که م ...

نه رایگان نمیتونم بیشتر از این چون ما وکلا هم امرار معاش داریم

من چند سال پیش یه آقایی بدون رضایت من از تماس تصویریمون فیلم گرفته و بدن من بصورتی که لباس زیرم دیده میشه تو اون فیلم هست و این اقا با نشون دادن اون فیلم به چند نفر از جمله نامزدم باعث شده نامزدیم بهم بخوره مدرکی دستم ندارم چطور شکایت کنم خانوادم نفهمه اگه بصورت آنلاین باشه که خیلی بهتر میشه تمنا میکنم اگه میتونید سوالمو جواب بدید دریغ نکنید محتاجتونم

من برای بقیه مثل روانپزشک مشاوره میدم ولی خودم مثل روانیا عمل میکنم.