2777
2789

من نمی‌دونم چه وضعی، من نمیدونم مامانم چرا اینجوری می‌کنه.

بابا مگه من دشمنتم، هیچیم که نمیشه بت گفت. هر کی دیگه بود یجوری جرش میدادم نفهمه از کجا خورده، اما من که نمیتونم به تو چیزی بگم. تو چطوری روت میشه اصن ی همچین حرفایی بهم میزنی.

خدایا 

من چیکار کنم؟

یک عدد کنکوری بدبخت :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👩🏼‍🦯🥲

درد اینجاس الکی و بدون دلیل این حرفارو میزنن

مامان منم یه حرفایی زده که نگو

الان بهش بگی یادش نیس ولی من تک تک کلماتشو یادمه

عیبی یوخدی اولرم من،سن یاشا آذربایجان❤

درد اینجاس الکی و بدون دلیل این حرفارو میزنن مامانم منم یه حرفایی زده که نگو الان بهش بگی یادش نیس ...

من ی مدت بچه بودم مامانم میزدم، بعد که بزرگتر شدم دیدم چقدر بعضی کلمات آزار دهندن و از صدتا کتک بدترن.

بدبختی اینه نمیشه مثل خودشون جواب داد، میمونه ته گلوت می‌شینی فکر می‌کنی تا روانی بشی

من ی مدت بچه بودم مامانم میزدم، بعد که بزرگتر شدم دیدم چقدر بعضی کلمات آزار دهندن.  بدبختی این ...

دقیقا 

منم میزد🙂

هیچوقت رفتاراشو درک نکردم اصلاااا

دقیقا  منم میزد🙂 هیچوقت رفتاراشو درک نکردم اصلاااا

امیدوارم خدا کمکمون کنه 

حالا جالبیش اینجاس

بابام جونش می‌ره خیلی منطقیه، ولی حیف همه چیز دست مامان

یه چیزی میشه فقط میگم وا چرا یا فلان  برمیگرده یه حرفایی میزنه که بی ادب شدی فلان شدی ولی خود ...

دقیقا

یا مثلاً بعد از چند وقت میریم بیرون یعنی زهر مارم می‌کنه بیرون رفتنو، بکش جلو درست راه بیا، حرف نزن اینقدر 🥲

دقیقا یا مثلاً بعد از چند وقت میریم بیرون یعنی زهر مارم می‌کنه بیرون رفتنو، بکش جلو درست راه بیا، ح ...

تا عمق وجودم درکت میکنم

همیشه زهرمار ادم میشه

تا عمق وجودم درکت میکنم همیشه زهرمار ادم میشه

میدونی بیشتر ی بعضی خفم می‌کنه از اینکه خودش فکر می‌کنه خیلی حق داره که بخواد منو هدایت کنه ولی نداره.

خودش هم زجر کشیده بدبخت شده ولی نمی‌دونم چرا اینجوری می‌کنه در حق من‌

ببین اینجوری بگم که اگر اینا سر من میرفتن دکتر خوب و اینا می‌فهمیدن من چه مشکلی دارم، حداقل منو به دنیا نمیوردن که حالا من بخوام از ی جهت دیگم زجر بکشم