2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم سال کنکور مشاور نداشتم و خودم برنامه ریزی میکردم اما الان با خودم میگم چقد خوب میشد اگ مشاور داشتم چون خودم بشخصه ی ادمیم ک بعد مدتی درس خوندن نیاز ب یه محرک دارم ک هولم بده ی انگیزه ای بهم وارد کنه 

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست 
من خودم اون مشاورم

سلام وقت بخیر راسته که رار برای 1403 شرایط سنی فرهنگیانو 2 سال کم کنن.؟ممنونم میشم اگه اطلاع دارین جواب بدین.

کاربر آقا🌵🌵🌵🌵 تا اطلاع ثانوی تو سایت نمی یام☹️☹️
من خودم سال کنکور مشاور نداشتم و خودم برنامه ریزی میکردم اما الان با خودم میگم چقد خوب میشد اگ مشاور ...

الان تو این چند روز باقی مونده به نظرت خودم برنامه ریزی کنم برا جمع بندی یا مشاور بگیرم ؟

الان تو این چند روز باقی مونده به نظرت خودم برنامه ریزی کنم برا جمع بندی یا مشاور بگیرم ؟

قطعا خودت میتونی. مشاور بهتره از اوایل سال همراهت باشه ک عملکردتو برسی کنه.. خودت الان بهتر نقاط قوت و ضعفتو میشناسی و بهتر میدونی از هر درس چقد تست بزنی برا کدوم درسا بیشتر وقت بزاری...اگ انگیزه درس خوندت اومده پایین و ساعت مطالعه ات افت کرده میتونی مشاور بگیری اما نظر خودم اینه خودت برنامه ریزی کن 

لطفا وقتی خوراکیم رو بهت تعارف می‌کنم از محبتم سواستفاده نکن و برندار.هیچ چیزی برام مهم تر از خوراکیام نیست