2777
2789
عنوان

تاوان خیانت

347 بازدید | 21 پست

سلام کسی دیدید خیانت کنه تاوان پس بده تعریف کنید بلکه کمی آروم بشم  💔❤️ شاید چشم انتظاری بدی ولی هر روز چشم به این شوهر خواهرم با عروس عموش یه مرگشون بشه که به خواهرم و پسر عموشوهر خواهرم ظلم کردند خیانت کردند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله  تو دوروز موهام سفید شد ولش کردم ب حال خودش جدا زندگی میکنم دبگه قابل تحمل نبود میدونی با ...

الهی خیر نبینند خدا حقت بگیره  داماد ما و عروس عموش تمام اموال پسر عمو با نقشه گرفتند بعد دختر طلاق گرفت الآنم منتظر سه ماه بگذره صیغه داماد مابشه که خواهرم بندازند بیرون شانس کار خدا خواهرم فهمید مهریش گذاشته اجرا تازه فهمیدیم  هفت هشت ساله باهمن هزارتا کثافت کاری کردند روز به روز بهترشون میشه تو شوک اینم داماد ما چطور دلش آمد به پسر عموش چنین ظلمی بکنه 

الهی خیر نبینند خدا حقت بگیره  داماد ما و عروس عموش تمام اموال پسر عمو با نقشه گرفتند بعد دختر ...

وای چه بد طفلک خواهرت  کل حق وحقوقشو بگیره نزاره چیزی بمونه دستش انشالله که تاوان بدن هردوتاشون، 

بچه داره؟

وای چه بد طفلک خواهرت  کل حق وحقوقشو بگیره نزاره چیزی بمونه دستش انشالله که تاوان بدن هردوتاشون ...

دعا کن بتونه بگیره خدا کنه تاوان ظلمی که کردند پس بدند تا کمی دل خواهرم خنک بشه  آره یه پسر داره فعلا که خواهرم و پسرش و پسر عمو شوهرش و پسرش قربانی این دوتا هرزه شدند این دوتا هرزه هم روزبه روز شادتر

الهی آمین دعا کن چهره غمگین خواهرم دیوانم کرده داغون شدم شب ها نصفم بالا نمیاد از اعصاب

چشم 

حرص نخور زندگی خاله منم نابود شد ومادرم خیلی حرص و جوش میخورد حتی بیشتر از خالم 

همیشه همچین نخاله هایی بودن انگار خدا داره بعضی بنده هاشو با همچین آشغال هایی امتحان میکنه توکلت به خدا باش شما باید خواهرت دلداری بدی تا بتونه خودشو جمع کنه یارو رفت بدرک لیاقتش همون لجن بوده میره ولی پشیمون میشه بخدا قسم برای خواهرت بهتره که زودتر از اون باتلاق بکشه بیرون    جدایی واسه هیچ زنی بد نمیشه اون مرده که زندگی رو باخته

چشم  حرص نخور زندگی خاله منم نابود شد ومادرم خیلی حرص و جوش میخورد حتی بیشتر از خالم  هم ...

اره خیلی دلداری میدم هر چی میگم باز یه چیزی میگه چهرش هر کس ببینه می‌فهمه خواهرم یه چیزیش هست شخصیتش طوری نیست تو مردم یه طور رفتار کنه کسی نفهمه کاش حداقل فامیل نبود فردا روز تو مراسمات اون هرزه خانم جلو چشممون دست تو دست با دامادمون 💔💔 البته واقعا موندم داماد ما وجدانش کجا رفته خیانت به همسر به پسرخاله 

بله  تو دوروز موهام سفید شد ولش کردم ب حال خودش جدا زندگی میکنم دبگه قابل تحمل نبود میدونی با ...

چقدر بود دوران ازدواجتون؟

کی فهمیدی؟

و از وقتی فهمیدی تا وقتی که بتونی جدا بشی چقدر طول کشید؟