2777
2789
عزیزم من خیلی وقته پنهانی شوهرمو چک میکنم رابطش جنسی نیس فعلا چت بوده همیشه  دخترا بهش پا ندادن ...

پس اگه بهت پول میده حسابی خرج کن که همیشه بی پول باشه،نمیدونم اون زنه براش پول نمیذاره یا واقعا نداره که خرج منو درست نمیده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چجوری مستقل شدی از چه لحاظ رابطه ات چجوره الان،

خونمونه جدا خریدم وقتی اعصابم خرابه میرم خونه خودم حتی پدرمم خبر نداره وگرنه عالمه پر میکنه،، رابطمم از اینکه خرجی نمی‌داد و انتظار داشت چلو مرغ بخوره و همه جا تمیز و هرشب کتک بی مورد و رابطه سروقت،، تبدیل شد به گو،،همو خوردن تا جاییکه زنگ میزنم غذایم میاره دم در ع،ن آقا خونشم چیزی بهم بگه میزم کوچه جیغ و داد،، واسه س،،،ک،،،، هم ازش پول میگیرم ۵۰۰،، زنگ زدم دفتر مکارم گفت حلاله،، چون شوهرت باید نفقه بده تو حوصله دادگاه نداری از این طریق بگیر البته گدا گشنه زندگی کرده در حدی که ازم نترسه هر روز به بچهام تخم مرغ میده تو حسابش ۶۰۰ میلیون پوله

زنه میشناسی تا حالا رفتی آبروشو ببری جرش بدی؟

نه نمیشناسم ولی تلفنی حرف زدم خیلی رو دارن ،میگفت میخواستی اینجور نباشی اونجور نباشی آدرس بلد نیستم والا برمم کم نمیارن یا حاشا میکنن و حال خودم بدتر 

خونمونه جدا خریدم وقتی اعصابم خرابه میرم خونه خودم حتی پدرمم خبر نداره وگرنه عالمه پر میکنه،، رابطمم ...

جالبه اگه خیانت کاره پول برات میده،شوهر من خودش سمت من اصلا نمیا اوه چه برسه پول بهم بده

وای چقدر خوب،خوش به حالت،خب اونم تنها زندگی میکنه یا با زنه هست؟

عزمزمه تا حالا بهم خیانت نکرده،، اون مش      خور بود جدا شدم  همونیم که تاپیک بغلی گفتم همیشه مثل پرنسس میگشتم و  آرایش داشتم همه بهم فوش دادن که تنبل بودی