2777
2789
عنوان

نامزدم غیب شده

819 بازدید | 30 پست

چندماه پیش همینجا گفتم که قبلا با یکی آشنا شدم و خیلی خوب و موجه بود و ازم خاستگاری کرد، من اصلا تو فکر ازدواج نبودم قصدم دوستی بود اما انقدر سعی کرد قانعم کنه و هی اومد با مادرم صحبت کرد، منم ازش خوشم میومد قبول کردم، یه مراسم نامزدی کوچیک (عقد نه) گرفتیم، رفتارش همه چیزش باهام عالی بود و زبونزد همه بود که چقدر عالیه و همیشه پیشم بود، ما حتی یه بارم دعوامون نشد ولی چند هفته پیش  باهام قرار گذاشت که بیاد دانشگاه دنبالم و من منتظرش نشستم ازش خبری نشد. خودم بهش زنگ زدم برنداشت، من برگشتم خونه و هرچی زنگ زدم برنداشت و منم نگران شدم زنگ زدم خانوادش جواب ندادن، چندروز بعد گفتن مشکلی پیش اومده شهرستان بودن و منم قبول کردم. عذرخواهی کرد اما از اون روز به بعد نه جواب پیامامو داد نه زنگام، حتی آنلاینم نشد، من نمیدونم باید چیکار کنم دارم دیوونه میشم😭😭 نمیدونم چیشده اصلا نمیدونم چرا باید اینجوری شه

Be your own hero💜✨

چی میخواد بشه پشیمون شد مگه آدم که پشیمون میشه شاخدار رو سرش نه نه خیلی جالب غیبش میزنه مقابلش براش مهم نیست

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش پیام بده بگو فکر میکنم عمر رابطه ی ما تموم شده و دیگه تمایلی به ادامه نداری. منم عادت ندارم مزاحم کسی بشم، خدانگهدار

همینو بفرست

بعد دیگه همه چیز مشخص میشه، یا واقعا دیگه نمیخواد ادامه بده، یا مشکلی پیش اومده و از این پیام تو جا میخوره و برات توضیح میده 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
چی میخواد بشه پشیمون شد مگه آدم که پشیمون میشه شاخدار رو سرش نه نه خیلی جالب غیبش میزنه مقابلش براش ...

اخه چرا بعید پشیمون شه، آبروی من تو فامیلم چی

Be your own hero💜✨