2777
2789
عنوان

قهر طولانی

184 بازدید | 12 پست

من باردارم دو هفتیت با شوهرم قهرم سر یه موصوعی همون روز اول اومد منت کشی که من اینقدر عصبی بودم رفتم تو اتاق دیگه از اون روز نه حرف زدیم نه گفته حالت چطوره نه گفته بچم چطوره شما بودید چکار میکردید؟

من بودم چون بک بار اومده منت کشی گذشت میکردم.یعنی فاز قهر نمیکرفتم دیگه .طبیعی برخورد کن.خودش میاد سمتت.در ضمن نذار قهر طولانی بشه.من هیچوقت نمیذارم قهرمون بیشتر از نصف روز طول بکشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم چون بک بار اومده منت کشی گذشت میکردم.یعنی فاز قهر نمیکرفتم دیگه .طبیعی برخورد کن.خودش میاد س ...

خیلی بهم برخورده من باردارم شرایطم عادی نیست نمیتونم درک کنم چجوری دو هفته ولم کرده به امان خدا

خب ازاون ورم قهرباشید خودخوری میکنی همش قهررواعصابته اون برای نی نی بیشترضرر داره

اینقدر تو این مدت باهام بحث داشتیم که حاضر نیستم یه دقیقه دیگه بچمو آزار بدم همش صدای بحث شنیده بچه

خیلی بهم برخورده من باردارم شرایطم عادی نیست نمیتونم درک کنم چجوری دو هفته ولم کرده به امان خدا

میدونم عزیزم .کاملا درکت میکنم.ولی قبول کن اغلب مردا همینن.خودخواه.ودر کی از شرایط ندارن معمولا.واای به حالی که اونا مشکل داشته باشن ولی.باید همه دست به سینه درخدمت باشن.اینارو قبول کنی کمتر خودتو عذاب میدی.پیش قدم نشو اما خیلی عادی رفتار کن.میاد سمتت خودش.

کوتاه بیا اونم که یع بار اومده عذرخواهی واقعا چطوری میتونین این همه وقت قهر کنین؟ من که اصلا حوصله ...

وقتی ببینی طرفت واسش مهم نیست ارزشم قائل نیست دیگه واست مهم نیست چند روزه فقط به ما زنا باید قهر فشار بیاره؟

میدونم عزیزم .کاملا درکت میکنم.ولی قبول کن اغلب مردا همینن.خودخواه.ودر کی از شرایط ندارن معمولا.واای ...

اره آدم رفته رفته همه چیز واسش بی اهمیت میشه نه دیگه قهر میکنه نه دعوا ولی خدا نکنه اون روز بیاد که بیتفاوتی از نفرتم بدتره

وقتی ببینی طرفت واسش مهم نیست ارزشم قائل نیست دیگه واست مهم نیست چند روزه فقط به ما زنا باید قهر فشا ...

عزیزم منم تو شرایط شما بودم  میدونم وقتی انتظار داری طرفت بیاد معذرت خواهی ولی نیاد و مغرور رفتار کنه چقدر سخته

ولی شما شرایطت فرق میکنه با این قهر طولانی داری اذیت میشی و برات خوب نیست پس یکم نرمش نشون بده تا بیاد طرفت مثلا دیگه تو قیافه نباش بعد که آشتی کردین بهش گله کن که نباید بهت بی توجهی میکرد و قضیه رو کش میداد

عزیزم منم تو شرایط شما بودم  میدونم وقتی انتظار داری طرفت بیاد معذرت خواهی ولی نیاد و مغرور رفت ...

نهایتا همین کارو میکنم ولی واقعا اگه بارداری واسه مادر لذت بخشه واسه پدرم باید از اینکه کنار همسرشه لذت بخش باشه ولی متاسفانه عاطفه صفر احساس یخ زده