2777
2789
عنوان

جوش سرسیاه بینی 😑

878 بازدید | 20 پست

سلام خبید !

بچه ها من چند مدتها یعنی در واقع ۵_۶ ساله گوشه سرسیاه بینی دارم خمیر دندان میزنم ماسک ورقه ای میزنم نمیره ب نظرتون چیکار کنم می‌ره ؟؟؟!

و کله لی می ام فقط جوش سریاهه نمیخام بترکونم چون بد میشن :))

لطفاً اکه کسی می‌دونه بگهههههههه خواهش میکنم روش خانگی میدونید .؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چسب جوش سر سیاه لانبنا بگیر همه‌ی سرسیاه هارو در میاره بعدشم باید سرم جمع کننده منافذ بزنی نثل نیاسینامید اوردینری

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

چسب جوش سر سیاه لانبنا بگیر همه‌ی سرسیاه هارو در میاره بعدشم باید سرم جمع کننده منافذ بزنی نثل نیاسی ...

چند بار ماسک لانبنا رو زدم ولی نمیچسبید ب بینی ام و اصلا هم اثر نکرد ، سرم رو یعنی تو بیمارستان میزنم ؟؟

چند بار ماسک لانبنا رو زدم ولی نمیچسبید ب بینی ام و اصلا هم اثر نکرد ، سرم رو یعنی تو بیمارستان میزن ...

چسب اونکه کاغذ داره خیلی خوبه

سرم پوستی منظورمه . بزن نت میاره برات 

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بچه هاااا بچه هاااا همین الان رفتم ماسک رو شستم همه ی جوش ها رفتن 😃😃😃😃😃😃😃

ماسک چی؟

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹