2777
2789
عنوان

خانوما کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 32 پست

اسی بایدببینی حرف شوهرت چیه میدونم شمادلسوزی واسه زندگیتون ولی بعضی مردااینجورنیستن اگه شوهرت راضی به ربع سکه پس ولش کن ولی اگه خودش راضی نیس میتونی مانوربدی مطمئن باش موقع که هدایاروبازمیکنن واعلام میکنن شوهرت میگه چراربع ندادیم 

گاهی انسانم آرزوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اندازه پنج تومن بدین بسه دیگه چه خبره سکه

آفرین منم همین رو میگم ولی همسرم میگه اون موقع برای تو ربع آوردن اون موقع بود ۱ تومن وهمین برادر شوهر با این که شغل داشت اصلا روز عروسیم به ما کادو نداد .به خدا زورم میاد

خدایا معرفت مان ده که بس بی معرفتیم.  صبرمان ده که بسیار عجولیم   
درسته منم همین رو میگم الان ربع سکه پس فردا بچه دار شدن حتما بیشتر میخوان

شک نکن همینه .اگه شوهرت ازت حرف شنوی  داره بهش همینارو بگو وقانعش کن 

مادرشوهرت خیلی پر رو و زیرک دستورداده مگه کیه بنظرم یه باربه حرفش گوش کنید تاابدسواری میگیره ازتون 

من سالها پیش یه تومن پول بردم برای عروسی برادر شوهر خدابگم چیکارشون کنه .بعد مادرشوعرم رفت باهاش یه پلاک طلا واسه زنش خرید الان ۳۰ملیون پولشه .بعد خودشون واسه بچه کادو ۱۰۰تومن آوردن 

خدایا شکرت بالاخره...

اسی بایدببینی حرف شوهرت چیه میدونم شمادلسوزی واسه زندگیتون ولی بعضی مردااینجورنیستن اگه شوهرت راضی ب ...

اون وقت بده ما میشیم نداریشون واسه ماست کلاس گذاشتنش واسه دیگران خداییش این مادرشوهرها چرا به بقیه فکر نمی‌کنند هدایا بقیه به خودشون مربوطه یعنی چی آتیش می اندازی تو زندگی بچه هات.هیچ کدوم از جاری هام راضی نیستن اما زور مادر شوهر بیشتره

آفرین منم همین رو میگم ولی همسرم میگه اون موقع برای تو ربع آوردن اون موقع بود ۱ تومن وهمین برادر شوه ...

یه چیزی ببر نه زیاد باشه نه کم .مطمئنم باش هرچقدرم زیادی براشون خرج بیفتی بازم قدر نمیدونن که

خدایا شکرت بالاخره...

سر تولد یکسالگی دوقلوهام همین برادر شوهر و خانومشون واسه بچه هام ۵۰/۰۰۰تومن گذاشتن تو پاکت آوردن به خدا دارم آتیش میگیرم.من اون موقع گفتم چون دارن خونه میسازن پول ندارن اشکال نداره و توقع نکردن ولی الان چه توقع ها

اون وقت بده ما میشیم نداریشون واسه ماست کلاس گذاشتنش واسه دیگران خداییش این مادرشوهرها چرا به بقیه ف ...

اره واقعابخدااونوقت برادرشوهرم هشت سال پیش ماروپاگشاکرد سی هزار  پول داد بهمون کادوعروسی هم که پدرشوهرم برداشتشون چون اون هزینه عروسیمونوداده بود اسی مجبوری بدی چون شوهرت فرداغرمیزنه به جون شما اگه شدپنج تومن بهش بدین چخبره دوازده تومن

گاهی انسانم آرزوست
یه چیزی ببر نه زیاد باشه نه کم .مطمئنم باش هرچقدرم زیادی براشون خرج بیفتی بازم قدر نمیدونن که

آفرین به خدا نمی‌ذارم کار به بقیه ندارم ولی من تصمیمم نهایتا ۵ میلیونه و اینکارم میکنم . بسه هرچقدر ساکت بودم کلی اذیتم کردن عروسیم رو زهرم کردن دیگه نمیذارم

آفرین به خدا نمی‌ذارم کار به بقیه ندارم ولی من تصمیمم نهایتا ۵ میلیونه و اینکارم میکنم . بسه هرچقدر ...

آره عزیزم بالاخره از یه جایی باید شروع کرد دیگه .حتما جاریهات هم کمتر از گفته مادرشوهرت کادو میارن تا حرف خودشونو به کرسی بنشونن 

خدایا شکرت بالاخره...

اره واقعابخدااونوقت برادرشوهرم هشت سال پیش ماروپاگشاکرد سی هزار  پول داد بهمون کادوعروسی هم که ...

غر بزنه اشکال نداره ولی بعد ممنون دارم میشه که سطع توقع ها رو آوردم پایین . منم برادر دارم که سربازه پس فردا اونم ازدواج کرد برای کادوش اگر حرفم رو گوش نداد و ربع سکه هدیه داد من برای عروسی برادرم ربع سکه میگیرم چطور برادر اون برادره برادر من برادر نیست

غر بزنه اشکال نداره ولی بعد ممنون دارم میشه که سطع توقع ها رو آوردم پایین . منم برادر دارم که سربازه ...

اگه شوهرمن بودعمراراضی بشه چندروزپیش رفتیم مسافرت واسه دل خودمون مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم وبعدگوشی رودادبه نوه هاهرکدوم گفتن عروسک وماشین و...برامون بیار اخرسراونایی که حرف نمیزنن مادرشوهرم گوشیوگرفت وبه شوهرم گفت براشون کفش بخر چندروزدیگه موعدقراردادمون منم اخرهفته میخوام برم اونجانمیدونم کفشاروکجای دلم بزارم هرجفت کفش سیصدتومن چراواسه یه سرزدن معمولی یه تومن کفش بچه ببرم ویه تومن ماشین وعروسک 

گاهی انسانم آرزوست