2777
2789
عنوان

بچه ام افتاد...

603 بازدید | 25 پست

از اولی که فهمیدم باردارم فقط بد بیاری آوردم صاحب خونه جوابمون کرد حال بد استرس تصادف دعوا تنش تنهایی ضعف درک نکردن شوهرم هیچ کس پیشم نیومد همه دنبال کار خودشون بودن قلب بچه تشکیل نشد و مجبور شدم جراحی بشم حالم خیلی بده گیجم نمیدونم باید چکار کنم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صبر کن شرایطتت بهتر بشه بعد بچه بیار با شوهرت صحبت کن درباره حال بارداری بذار درکت کنه 

نمیدونم بخاطر افتادنش ناراحتم یا چیز دیگه شرایط مادرشدن نداشتم زندگیم خیلی بی ثباته

میدونم خیلی حس تلخیه منم تجربه ی سقط داشتم . ولی خدا خیلی بزرگه . من دوماه بعدش باردار شدم دوباره

اولی تجربه خیلی بد بود تمام غم های دنیا هوار شد سرم حال بد ضعف جسمی تنهایی همش دوس داشتم بمیرم از تجربه دوباره وحشت دارم

اولی تجربه خیلی بد بود تمام غم های دنیا هوار شد سرم حال بد ضعف جسمی تنهایی همش دوس داشتم بمیرم از تج ...

منم پارسال این موقع داشتم ضجه میزدم برای نی نی از دست رفته ام...که اگه مونده بودالان5ماهش بود🥺🥺🥺🥺

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

نمیدونم بخاطر افتادنش ناراحتم یا چیز دیگه شرایط مادرشدن نداشتم زندگیم خیلی بی ثباته

هورمون هات بهم ریخته عصبی شدی و خسته. قوی باش زندگی یک روز دوروز نیست باید چه بخای چه نخای ادامه بدی پس با روحیه ادامه بده