2821
2789
عنوان

خیانت مجازی

378 بازدید | 16 پست

از نظر رابطه جنسی همیشه خوب بودم و همیشه اون برای من کم میذاشت حالا واقعا نمی‌فهمم چرا باید خیانت کنه،و تو کل این ۹ سال فيلم پ ورن نگاه می‌کرد و چندین بار بخاطر پ ورن نگاه کردنش درگیری داشتیم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

س چت کرده یه نفر نه صد نفر

مجردم بود باز بده

چه برسه که الان متاهله

به نظرت میتونه ترک کنه؟

تازه من شنیدم میگن کسایی که فیلم +18 زیاد میبینن و خودارضاییم دارن شریکشونو نمی تونن ارضا کنن.

مجردم بود باز بده چه برسه که الان متاهله به نظرت میتونه ترک کنه؟ تازه من شنیدم میگن کسایی که ف ...

دقیقا مشکل ماهم همینه اون فيلم میدید و خودارضایی می‌کرد نمیتونست به من برسه،این فيلم ها اعتیاد میارن،تو این ۹ سال همیشه نگاه کرده،الان گوشیشو دم دستم میذاره و میگه دیگه نگاه نمی‌کنم اما خب من دیگه باورش ندارم شاید فيلم ها رو فراموش کنم اما س ک س چت قابل توجیح نیست برام

دقیقا مشکل ماهم همینه اون فيلم میدید و خودارضایی می‌کرد نمیتونست به من برسه،این فيلم ها اعتیاد میارن ...

موافقم باهات س.چت خیلی بده 

حتی کسی که مجرده هم به نظرم نباید انجام بده.الان تصمیم به جدایی گرفتی،،؟؟؟

موافقم باهات س.چت خیلی بده  حتی کسی که مجرده هم به نظرم نباید انجام بده.الان تصمیم به جدایی گر ...

اولش گفتم میخوام جدا شم گفت نمیتونم و طلاقت نمیدم الان یک ماه گذشته نمیتونم باهاش مثل قبل باشم از طرفی هم میترسم طلاق بگیرم پشیمون بشم

اولش گفتم میخوام جدا شم گفت نمیتونم و طلاقت نمیدم الان یک ماه گذشته نمیتونم باهاش مثل قبل باشم از طر ...

عزیزم پس حتما برو پیش مشاور 

یا ننیدونم از این مشاور تلفنیا باهاش صحبت کن

اگه قراره ادامه بدی خودت اسیب نبینی

2823
2791
2779
2792