2789
عنوان

گلم خراب شده🥲🥲🥲

166 بازدید | 15 پست

دارم خونه تکونی میکنم شوهرم بردهوتو بالکن جلوی نور مستقیم  بگید ایا امیدی هست درست بشه؟ 

دیفن باخیاست 

یادگاری مادربزرگ خدا بیامرزم

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

صیح ک پا میشدم با این گل انرژی میگرفتم هروقت ناراحت بودم باهاش حرف میزدم خالی میشدم مخصوصا ک تو غربتم هستم برام خیلی عزیز بود 

شوهرم گند زد توش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درست میشه فقط گرمش شده

با اسپری ابپاشی کن

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀
اعصابم یعنی خرابه ها 

چیزیش نشده که

ابپاشی کن کلیم اب بده بهش سرحال میشه

همانطور که کودکان اسباب بازیهایشان را برای تعمیر نزد ما می‌آورند.من هم رویاهای شکسته ام را نزد خداوند بردم..اما بجای اینکه او را تنها و راحت بگذارم.انجا ماندم و سعی کردم به روش خودم به خدا کمک کنم..بلاخره طاقتم تمام شد..رویاهایم را پس گرفتم و فریاد زدم: ( تاکی باید منتظر بمانم!؟)#خداوند گفت: فرزندم وقتی تو مرا راحت نمیگذاری، چگونه باید رویاهای شکسته تورا باز بیافرینم؟ (خدایا سپردم دست خودت و از ته قلبم بهت ایمان دارم) میدونم که حواست بهم هست و همه چیو به بهترین نحو ممکن درست میکنی 🙂♥️            الا بذکر الله تطمئن القلوب🫀

ببین یه کاربری یادم نیست گل چی بود اما گفت گل با گلدونش 24ساعت گذاشت داخل تشت اب واقعا گل خوب شد سرحال شد عکس قبل بعدم دیدیم.... حالا شما میگی خراب شده دیگه ریسک کن بذارش 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ببین یه کاربری یادم نیست گل چی بود اما گفت گل با گلدونش 24ساعت گذاشت داخل تشت اب واقعا گل خوب شد سرح ...

اخه اگر ۳۰ تا داره 

۱۰ تاش خراب شده  

کردم  دعوا کردیم

عزیزم برو توشهرتون یه گل و گلدون فروشی که میدونی بلد عکس گل تو نشونش بده حتما راه حل میده بهت چون هنوز چند تا برگش خرابه میتونی احیاش کنی

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸