2777
2789
عنوان

چقدر من بدبختم

254 بازدید | 16 پست

امروز جشن یکی از اشناهامون بود که بامن از چند طرف فامیلیم منم دعوت بودم مراسمشون توتالاره چند روزه خیلی ذوقشو داشتم ارایشگاه رفتم بچه هام لباساشون انتخاب کرده بودن از صبح حموم برده بودمشون شوهرم ازصبح بیدار شده کلی اعصابمو خردکردن بااینکه حامله ام کلی گریه کردم خودمو اروم کردم رفتم حموم چون راه دوره تنها نمیتونستم برم گفتم شوهرم میبره شوهرمم رفت سر کار ماهم به امیداون وایستادیم مامانمم رفته کلی گریه کردیم بادخترم طفلک انقدر ذوق داشت تواین چند روز که کور شد خیلی دلم گرفته ازبس گریه کردم صورتم میسوزه من تواین چند سال زندگی هرکاری کردم ولی شوهرم کلی منت سرم میذاره وهیچکاریم نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یه جای دوراز شهریم شوهر احمقم کل کارتارو که توجیبش بود برده 

دقیقا کارای شوهرمنو میکنه چون دوست نداره تو جایی بری اینکارو میکنه ولی من ی چس درآمدی دارم اوایل خودمو محدو میکردم و نمیرفتم ولی الان هر مهمونی چیزی دعوت بشم میرم

دقیقا کارای شوهرمنو میکنه چون دوست نداره تو جایی بری اینکارو میکنه ولی من ی چس درآمدی دارم اوایل خود ...

خوشبحالت من هیچی ندارم سنمم کمه خیلی زود بچه دارشدم الانم ناخواسته حامله ام 

میتونم پول اسنپ رو بهتون قرض بدم🥲

عزیزم بحث من پول نیست بی توجه بودن شوهرم نسبت به من مثلا من چندروز پیش تولدم بود ولی شوهرم هنوز بروی خودش نیاورده تواین چند سالم هیچ کادویاچیز دیگه ای ازش نگرفتم ولی حداقل میگفت مثلا امروز تولدته همونو هم نگفت