2777
2789
عنوان

بچه ها قهر کردم رفتم خونه بابام

2369 بازدید | 58 پست

شوهرم ک شب ک شد  اومد گفت بریم دو بار گفت محل ندادم گفتم نمیام نمیتونم دیگه خیلی بعض داشتم بابام خیلی از دست شوهرم ناراحته چون بامن خیلی شوهرم داره بد تا می‌کنه بعد ک دید اینطور گفتم نمیام گفت باشه نمیای دیگه خداففظ کرد رفت بچه ها خیلی اون موقع ک بهم گفت بریم تو فشار بود چون خودشو زده بود اون راه نمی‌فهمید چکار کرده بچه ها من بهش پیام دادم من اینطور زندگی و بی حرمتی تهدید باشه نمی‌خوام

واقعا خیلی یزام سخته بخوام برگردم دوست دارم خیلی نازمو بکشه چون بد تحقیرم کرده وقتی رفت بابام گفت ولش کن بزار بره گمشه چقدر هم راحت میره همین خدافظ چقدر این دختر داره اذیت می‌کنه همش بسه دیگه 

من بعد رفتن شوهرم خیلی بهم ریخته تر شدم گریه کردم بابام منو میبینه خیلی غصه میخوره  

تا به پات نیوفته برنگرد

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه دخترا از این باباها داشتن مردا اینقدر پرو نمیشدن

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......
همه دخترا از این باباها داشتن مردا اینقدر پرو نمیشدن

ی چیزی بگم من دوبار تاحالا خونه بابام اومدم قبلنا طرف شوهرم گرفته منم گرفته بعد اون روزا تموم شد و باز دوباره تکرار شد چندین بار گفتم ولش کن درست میشه نو خونه خودمو خوردم هی هیچی نگفتم برای بابام هم نگفتم گفتم ک چی اگفتم این دفعه چیشد اما گاهی وقتا دیدم داره حزمتم شکسته میشه بدتر میشه زندگیم منم ک دارم سرکوب میشم به پدرم گفتم این نتیجه اینه ک طرفشو گرفتی پرو شده توروی من برگشته باز تو کسو کارت هم دادم حسابت نمیکنن چندبار اینو گفت تا اینکه به پدرم گفتم اونم گفت تو این دفعه بیا ببین من چکار بکنم اینو دوسه بار نجابت کردم ک زندگیتون درست بشه حالا داره جواب خوبی منو با بدی به تو میده