2777
2789
عنوان

جاری پروو

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 37 پست
حالا اون جاری که دیر ب دیر میاد و هنوز تازه عروس هست رو کار ندارم ...ولی وقتی شما میرید خونه شون انت ...

مادرشوهرم فرق میذاره...والا منم تازه عقد کرده بودم ولی خیلی به من دستور میداد...

چرا با اینم اینجوری نیس؟

مادرشوهرم فرق میذاره...والا منم تازه عقد کرده بودم ولی خیلی به من دستور میداد... چرا با اینم اینجور ...

چون مطمئنن باهات راحت ترن و احساس صمیمیت بات داره گل حرص چی و میخوری 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اونی درست رفتار میکنه اونه شما خودت بی ارزش کردی انگار بابات خونه نداره یا جا نداری رفتی اونجا  ...

با ارزش شمایی ک یکی اومده دردل کنه عوض اینک بیای دلداریش بدی میای رک میگی بی ارزش.

بی ارزش هستم ک پیرزن بنده خدا همه کارا رو میکنه منم مثلا یه ظرف شستم...اگ این بی ارزشیه از نظر شما.

کار نمیکنه چون وظیفه ای نداره ، اگه تو کار میکنی توم وظیفه ای نداری و داری لطف میکنی  بعدم برا ...

خب درسته...ولی مشکل من اینه مادرشوهرم فقط به من کار میده..من حرفم اینه خب به اونم بگه...من بدم میاد خب..

با ارزش شمایی ک یکی اومده دردل کنه عوض اینک بیای دلداریش بدی میای رک میگی بی ارزش. بی ارزش هستم ک پ ...

قطعا بله من هرروز یه جایی چتر نمیشم ک بعدا یکی حد و حدودش دونست و بقیه درست باهاش رفتار کردن حسودیم... قرار نیست همه بیان بگن آخی آره راست میگی اون خیلی پروعه.. اتفاقا کسی پرو و همچنین حسوده که چشم نداره روابط دیگران ببینه... 

طرف هنوز از راه نرسیده بهش حسادت میکنید. پیر زن 50 سال مهمون داری کرده این هفته ای یکی دوساعت ک عروس هم میاد روش.. 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
قطعا بله من هرروز یه جایی چتر نمیشم ک بعدا یکی حد و حدودش دونست و بقیه درست باهاش رفتار کردن حسودیم. ...

اولا ک من جایی چتر نشدم..خونه مادرشوهرم سر میزدم. 

اتفاقا پرو تو و امثال تو هستین ک با وقاحت تمام میرین مهمونی یه استکان جا به جا نمیکنید...ناخونت نشکنه یه وقت.

این چیزا کلاس نداره...پروییه.

ادم باید متواضع باشه‌

من نگفتم جاریم بیاد یخ حوض بشکنه...ولی حداقل ظرف میوه جلو خودش برداره بذاره تو اشپزخونه..

بقیه حمال اون نیستن...نه من نه مادرشوهرم.

دیگه نظر نده تو تاپیک من بچه جون.

مگه مجبورت کرده؟

مجبور نکرده...ولی ادب حکم میکنه وقتی یکی مثلا درخواستی داره ادم نه نگه.

مثلا مادرشوهرم صدام میرنه میگه بیا سفره ببر غذا بیاریم.

اونم پاشه ۴ تا لیوان بیاره سر سفره...

رستوران  ک نیس اخه