mohadeseammm مدیر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 888 عنوان جاری پروو | مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 37 پست مییاد خونه پدرشوهرم...دست ب سیاه و سفید نمیزنه...مادرشوهرم کاری داشته باشه به من میگه...ولی به اون نمیگه...البته عقدی هستن...خیلیم خونه پدرشوهرم نمیاد...مگر چند ساعت مثلا در هفته.ولی منه خر میومدم میموندم...کسی نبود راهنماییم کنه 1402/03/16 | 14:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helma۱۳۶۶ عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 3396 صبر کن رو اینم سوار میشن. تو هم کمتر برو. اگع میری دیگه نمون.
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20437 اونی درست رفتار میکنه اونهشما خودت بی ارزش کردی انگار بابات خونه نداره یا جا نداری رفتی اونجا ولی اون ارزش خودشو میدونه وباهاش مثل ی مهمون با ارزش رفتار میشه شماهم ازش یاد بگیر برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
چاکلتلخ عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 1766 فعلا بزار عروسی کنن، بعد در مورد کار نکردنش بگو مگه عروسی کرد باید کار کنه؟
ir_hmd_18 عضویت: 1401/12/06 تعداد پست: 951 کار نمیکنه چون وظیفه ای نداره ، اگه تو کار میکنی توم وظیفه ای نداری و داری لطف میکنی بعدم برا جاریت کار نمیکنی ک برا مادرشوهرته ، من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ، من امیدم ب خدا ،،بعد خداهم ب خداست
mina0075 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 737 مگه عروسی کرد باید کار کنه؟ نه وظیفه نیستبحثم اینه هنوز کامل خو نگرفته با خانواده رویای یک رقص بی وقفه از شادی
ioneli عضویت: 1401/05/05 تعداد پست: 301 حالا اون جاری که دیر ب دیر میاد و هنوز تازه عروس هست رو کار ندارم ...ولی وقتی شما میرید خونه شون انتظار دارید کی کارا رو انجام بده ؟خونه مادر خودتون هم همینید؟؟ یا اگه زنداداش بیاد و هیچ کاری نکنه خوش تون میاد،؟
jaheshyafte عضویت: 1400/09/17 تعداد پست: 3500 توخودت هروقت رفتی کارکردی اونا هم به چشم خدمتکارمیبیننت بایدمثل جاری به عنوان مهمون بری وبیایی احترامتم حفظ میشه دلیل نمیشه چون تو خدمت میکنی اونم انجام بده ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم.... وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛ درناتمام یک "انتظار" تمام شد
mohadeseammm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 888 چرا شما میری اونجا ... خوب شما هم نرو هفته ی بار با همسرت برو برگرد با من راحتن منم زود ب زود نمیرم...ولی مادرشوهرم فقط به من کار میده
mohadeseammm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 888 خوب اون داره منطقی رفتارمیکنه،چراپررو شد؟. پرو هس ک میاد یه چایی جلوش برنمیداره بذاره تو اشپزخونه...اون ک دیکه مهمون نیس جزیی از خانوادس...همینطور ک من احساس مسولیت میکنم..مثلا مادرشوهرم غذا پخته...ما نباید حداقل ظرفای سفره رو جمع کنیم؟ در صورتیکه این میشینه کاری نمیکنه بچه پرو
mohadeseammm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 888 خب شما پرو تر بودی میموندید شوخی کردم بابا تازه عروسه فرصت بده یکم خودتم اگر خیلی میمو ... والا من به میل خودم نمیموندم شوهرم منو میاورد...خیلیم بهم خوش نمیگذشت
mohadeseammm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 888 ببخشید شماپرویی که راجبه رفتار منطقی و درست دیگران نظر میدی و اینطور حرف میزنی من پروعم؟ از نظر تو کسی ک میره خونه دیگران باید بشینه ک بقیه جلوش خم و راست بشن؟ منی ک بزرگتر از اون هستم..باید براش چای بیارم ؟ ادم باید احساس مسولیت کنه...فرق من و اون چیه هر دومون عروس خانواده ایم...
mohadeseammm مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 888 توخودت هروقت رفتی کارکردی اونا هم به چشم خدمتکارمیبیننت بایدمثل جاری به عنوان مهمون بری وبیای ... خدمت خاصی نکردم...مثلا سالاد درست کردن خدمته؟ مثلا ماورشوهرم همه کار میکنه...داره به ما خدمت میکنه؟