2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه یکی میگفت اگه سه روز فقط گوجه بخوری و هیچی دیگع نخوری جوش ها تموم میشه ولی من امتحان نکردم&nbs ...

اونوقت اسید معدت میزنه بالا

ب هرچیزی گوش ندین

واسِه کسی کِه اَزارتِفاع بِتَرسِه بالارَفتَن یِ اِشتِباهِ مَحضِه♥️🕊

فقط و فقط برو پیش طب سنتی بذار از درون درمانت کنه. 

جوش باید از درون درمان باشه تا خوب بشه و محو بشه. 

عفونت و مشکلات رحم،  مثانه،  کبدو....  باعث جوش میشه.  اول باید اینا درمان بشن تا جوش نزنه صورتت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

منم عین شما ..حتی جوش های غده مانند زیر پوستی ورم میکرد اعصابم داغون بود

هر چی هم بگی امتحان کردم طب سنتی دارو رژیم و...

تا. هفته پیش عفونت زنان گرفتم رفتم دکتر گفت خیلی وقته داری حاد شده اما چون بو و علامت نداشت متوجه نمی‌شدم کلی دارو و چرک خشک کن داد از یه طرف هم یکی از دوستام سرکه سیب اصل خونگی طبیعی برام پیدا کرد روزی سه بار میزنم با پنبه ...معجزه شده تو یه هفته پوستم از این رو به اون رو شد حوش هام خشک شدن 

اصلا باورم نمیشه

منم عین شما ..حتی جوش های غده مانند زیر پوستی ورم میکرد اعصابم داغون بود هر چی هم بگی امتحان کردم ط ...

خوشبحالتون آره من تنبلی تخمدانم دارم تا خوب میشه دوباره جوش میزنم از نو😢