2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط رابطه 2 نفره دخترو پسر تو هررابطه ای 

رو فن بیانش هرکسی بایدکاربکنه 

به اسم شوخی به کسی توهین نکنید ( یه عده هرچی دلشون میخواد میگن بعد به طرف میگن بی جنبه دیگه نمیفهمن خودشون بیشعورن) 

16 نوع تیپ شخصیتی داریم من آدم خوبی ام توام آدم خوبی هستی ولی تیپ شخصیتیامون بهم نمیخوره 

من به یکی 3 ساعت یه بار برم پیام بدم مشکلی نداره همچنان رابطمون پابرجاست به یکی ممکنه یکم دیر جواب بدم بهش بر بخوره وقشرق راه بندازه 

بخاطر هیچکس خودتونو عوض نکنید 

به خودتون نیاید ببینید تو آینه دارید سلیقه یکی دیگرو میبینید 

هیچوقت نذارید هیچکس ازتون ایراد بگیره و تحقیرتون کنه بزنید دهنش 

چاقی لاغری سفیدی سبزه ای همینه که هست خیلیم خوشگلی گوه خورده بخواد ایراد بگیره ازت و بهت حس بدی درمورد خودت بده  

هیچکسسسسس رو اولویت خودتون قرار ندید وقتی اولویتش نیستید 

حتما طرف مقابلتون اگر براتون مهمه قبل ازاینکه هر کاری براش انجام بدید امتحانش کنید ببینید اون باشما چطوری تا میکنه 

ازش پول بخواه بگو گیرم همین الان نیاز دارم ببین تو شرایط سختت میتونی روش حساب کنی یانه 

رابطتون هرچی جدی تر شد و خواستید قدمای بزرگتری براش بردارید حتما امتحانای سخت تری ازش بگیرید تا بعدا نشه به یکی یهو یه عالمه خوبی کنید ببینید جوابتونو با 💩 داده و روز و شب بسوزید از فکرش 😒

از آدمای انرژی منفی و کسایی که خوره انرژی شماهستن دوری کنید 

کسی که همش موقع سختیاش میاد بهت پیام میده و روزای دیگه حالتم نمیپرسه بذار سطل آشغال تو مشاور یا تراپیستش نیستی 

درکل اگه دیدید یکی داره بهتون حس بدی میده ازش دوری کنید 

و اینکه همیشه بقیه رو مقصر نکنید فرافکنی نکنید اگر جایی کم کاری کردید یا مقصر بودید مسئولیت خودتونو قبول کنید نگید هرچند من اشتباه کردم چون اون پسره باید بیاد بیوفته به دست و پام  ( همه آدما عزت نفس دارن) 

دوستااااننننن اجازه ندید هیچ پسری خط قرمزتونو رد کنه وگرنه بعدش به شدت پشیمون میشید و خودتونو سرزنش میکنید هرکی شمارگ میخواد باید بهای داشتنتونو بده 

منظورم از عوض نکردن خودتون هم اینه اگه مثلا یکم شکم داری چون بهت گفتن چاقی حرفشونو تایید نکنی بعد بری غصه بخوری و دربه در دنبال دارو و اینا باشی 

کسی بهتم گفت چاقی بگو خودمون آینه داریم به تو ربطی نداره تو زشتی من میام بگم همش تو صورتت؟ نه پس سرت تو کار خودت باشه 

منظورم اینه باشگاهم رفتی انتخاب خودت باشه بخاطر بقیه و استرسی که بهت دادن نباشه

و درنهایت اینکه خودتونو دوست داشته باشید چون ازتو فقط یدونه تواین دنیا هست ❤️