2777
2789
عنوان

دلیلش چیه

49 بازدید | 11 پست

بعضی پسرها هستن.دوست دخترشون دوست دارن.از نظر خودشان هم کیس از این بهتر نصیب شون نمیشه.ولی راضی به ازدواج نمیشن.به نظرتون دلیلش چیه

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
دوس ندارن ازدواج کنن  هر کی ی دلیلی داره نمیشه کلی گفت

نه قصد ازدواج هم داشته باشه

ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسئولیت ازدواج خیلی سنگیته  شرابط اقتصادی هم‌خیلی تاثیر داره  با این قیمتا و اجاره خونه ...

نه شرایط ازدواج داره

دلیلش اینه خیلی از دخترا خیلی راحت خودشونو در اختیار پسر میزارن هیچی هم ازش نمیخوان ن توقع مالی دارن ...

منظورم واسه ازدواج بود

پس شاید میترسه که مسئولیت یه عمر زندگی قبول کنه 

خب چه فرقی می کنه.یعنی این ترس از مسئولیت با کسی دیگه نداره

خب چه فرقی می کنه.یعنی این ترس از مسئولیت با کسی دیگه نداره

شاید اون دخنرو برا ازدواج نمیخواد

نمیدونم والا

بالاخره پسره خودش باید بخواد و اقدام کنه 

اگه خیلی مهمه براتون بهش بگین قصدتون ازدواجه و تکلیفو روشن کنه 

اگه اومد که خوبه اگه نیومد رابطه تموم کنین حداقل بالاتکلیف نمونین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز