2777
2789

طرف میاد میگه من به این شغل علاقه داشتم درسش رو خوندم خب همین علاقه چطور در اون فرد شکل میگیره ؟؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

اسی جواب دادن منو بلایک مرسی

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برام سواله من به هیچی علاقه ندارم

من راستش به هرچی علاقه دارم از رو هوا و هوس و بازیگوشیه 

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
من هیجان زده شدم و انتخاب کردم وقتی مستعد هستی تشویق میشی و این هیجان زده ت میکنه و میری سمتش

یعنی علاقت از روی هیجانات و بازیگوشی بود؟

یعنی علاقت از روی هیجانات و بازیگوشی بود؟

خب استعدادم داشتم

درسم خوب بود تشویق میشدم و همه میگفتن فلان شغل عالیه و منم با هیجان رفتم سمتش

نمیدونم شاید

چون الان علاقه ای ندارم

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

بنظرم به علاقه‌ست. همه‌ی مشاغل و رشته‌ها سختن. اگه علاقه باشه تحمل سختی‌ها راحت‌تر میشه و فرد بیشتر تلاش می‌کنه. وقتی هم که بیشتر تلاش کنه تاپ میشه تو فیلد خودش و پول هم بدست میاره.

Bibliophile_Heliophile_Epistemophile
بنظرم به علاقه‌ست. همه‌ی مشاغل و رشته‌ها سختن. اگه علاقه باشه تحمل سختی‌ها راحت‌تر میشه و فرد بیشتر ...

من میگم علاقه چجوری شکل میگیره شما میگی به علاقست؟

من میگم علاقه چجوری شکل میگیره شما میگی به علاقست؟

یادم رفت اینو بگم، آدم تو هرچی استعداد داشته باشه بهش علاقمند میشه. چه کاری بوده که برای شما انجامش آسونتر از بقیه بوده؟ چه درسی بوده که بهتر متوجه میشدین نسبت به همکلاسی‌ها؟ با توجه به این ها علاقه‌تون و پیدا میکنید

Bibliophile_Heliophile_Epistemophile

ببین مثلا من میگم به شغل معلمی علاقه دارم حالا این علاقه از کجا اومده؟.....اینکه کار تدریس و دوست دارم ، قطعا مزایاش روی علاقم تاثیر گذاشته ، حقوق و بیمه ، تعطیلات ، ارتباط با بچه ها ،محیط شغلی اروم و بی حاشیه و.......همه این عوامل باعث شده من به این شغل علاقه مند بشم و حالا بخوام برای اینده ی شغلیم انتخابش کنم،قطعا در کنارش سختی هابی هم داره مثلا قراره سی سال مثل بچه مدرسه ای ها بیدار بشم ‌‌‌‌ولی چون علاقه هست تحمل میکنه ادم........

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗