2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان جدیدا کراتین

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

کوتاهی مو

شینیون مو

اکستنشن مو

رنگ مو

ویتامینه و کراتینه مو

مزوتراپی

گریم و میکاپ

اصلاح صورت و ابرو

میکروپیگمنتیشن ابرو

لیفت و لمینیت ابرو و مژه

اکستنشن مژه

پاکسازی صورت

میکاپ

خدمات ناخن

اپیلاسیون

میکرونیدلینگ

داشت از درون تکه تکه میشد ، مطمئن بود؛

گول تبلیغات و نخورین کراتین نرید که هم دست و کمرتون میشکنه هم ریه تون از دود نابود میشه

این ارایشگرا فقط برا سود خودشون که اموزش بدن میگن کراتین خوبه(خدایی سودش خوبه) ولی نمیگن که باید حداقل 7-8 ساعت سرپا بمونی و دود بکنی تو ریه ات

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.
گول تبلیغات و نخورین کراتین نرید که هم دست و کمرتون میشکنه هم ریه تون از دود نابود میشه این ارایشگر ...

خب چرا سرپا،میشینی ماسک میزنی 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

گول تبلیغات و نخورین کراتین نرید که هم دست و کمرتون میشکنه هم ریه تون از دود نابود میشه این ارایشگر ...

و بوی گنددددددد . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
خب چرا سرپا،میشینی ماسک میزنی 

نشسته نمیشه ادم اصلا تعادل نداره اتو هم درجه فوق العاده داغی داره باید تسلطت کامل باشه که مشتری رو نسوزونی

من که دیگه آخراش علاوه بر کمر درد، مچ درد هم میگیرم بسکه اتو رو باید فشار داد

ماسک هم نفست میگیره چندین ساعت پشت سر هم

خلاصه این تجربه من بود گفتم شاید به کسی کمک کنه اینایی که میبینید برای اینکه از شما هزینه اموزش بگیرن فقط خوبیایی کارو میگن سختیاشو نمیگن
بهشونم میگی میگن هر کاری سختی داره، بعله درسته ولی این کار رسما ادمو نابود میکنه

حالا دود سرطان زاش به کنار

بزرگ ترین دشمن زنان، زنان احمق هستند.