2777
2789

قیمتشون چنده

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم داخل بعضی از پیج ها میفروشن همه ستینگ و برنامه های داخلی ش هم‌ شبیه اپل واچ اصله من یکی خریدم قیمتش حدود ۱ ملیون هشت صد بود هنوز هم کار میکنه با آنکه ۵ سال پیش خریدم می ارزه نسبت به قیمتش

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

عزیزم روشن کردنی لوگوش اپل هست؟

آره عزیزم میخواستم آیدی ش رو بدم بهت ولی آیدی پیجش رو یادم نیست و اینکه یه بار اینستام پاک کردم با حساب کاربری جدید وارد شدم نتونستم فالوش کنم ایدیش یادم رفته بود خودت داخل روبیکا یا اینستا بزن موبایل های کپی هم ساعت های ،های کپی و هم موبایل  اپل های کپی رو برات میارع

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

آره عزیزم میخواستم آیدی ش رو بدم بهت ولی آیدی پیجش رو یادم نیست و اینکه یه بار اینستام پاک کردم با ح ...

اخه امروز موبایل فروشی گفت همچین چیزی امکان نداره اخه!!! 

اخه امروز موبایل فروشی گفت همچین چیزی امکان نداره اخه!!! 

نه عزیزم امکان داره من خودم گوشیم فول کپی اپله ستینگ برنامه و مارکش اپل😅یعنی دقیقا مثل اپل از اینستا هم سفارش دادم هم ساعتش هم ایرپاد و هم موبایلش

نه عزیزم امکان داره من خودم گوشیم فول کپی اپله ستینگ برنامه و مارکش اپل😅یعنی دقیقا مثل اپل از اینست ...

اخه من از اینستا اینا میترسم سفارش بدم 😅چون سرم کلاه رفته

اخه من از اینستا اینا میترسم سفارش بدم 😅چون سرم کلاه رفته

نمیدونم آیدی اون پیج چیه یادم رفته وگرنه آیدی ش رو میدادم😅