2777
2789
بیشتر از یه ساله جدا شدم،خودم خواستم،دلش به برگشته منم فراموشش نکردم،،خکدش که میگه حالش خوب نبست چ ...

گفتم که بعضی وقتا پشیمونه چون میبینه کسی بهتر از تو نمیتونه پیدا کنه ولی عمون اخلاقای قبلو داره عوض نشده فقط پشیمونه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت بی اعتماده میخواد برگرده ولی دودله

ماه تولدم؟ کسی ت زندگیش هس؟

ی حس بی حسی ، نسبت ب هر حسی :(           باورش نمیشد ولی الان خودش یکی از هموناست.      ): چ راحت خودشان را در دل ما کشتند آنها ک جانمان را میدادیم برایشان :)
همه میگن حسام درسته ولی خودم نمیدونم متاسفانه یکی دوماهه

اخه این جمعه میشه سه هفته از کاتمون واسه همین پرسیدم

اولین نفری هستی که میگی با کس دیگه تو رابطس

موکل داری؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
کمتر از دوسال ازدواج میکنی  بازاریه  احتمالش کمه قیول شدنت ولی بازم ممکنه

به منم بگو لطفا. من کی ازدواج میکنم؟ رابطش با من چجوریه؟ هرچی از خصوصیات اخلاقی و ظاهریش میدونی بگو

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
اخه این جمعه میشه سه هفته از کاتمون واسه همین پرسیدم اولین نفری هستی که میگی با کس دیگه تو رابطس م ...

نه بابا موکلم کجا بود حسم میگه 

یکیو دارن بهش معرفی میکنن اونم راضی شده داره باهاش حرف میزنه اگه رابطشون عاشقانه هم نشده باشه ولی باهاش صحبت میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40