میدونم چقدر سن حساسی داری و چقدر حرفا روت تاثیر میذارن، اما بعد از اینکه مادرت و خودت اروم شدین برین باهم یه بستنی بخورین بعد به مادرت بگو که ناراحت شدی از حرفش و دلت شکست و امیدواری که دیگه اینارو بازگو نکنه
توی خودت نریز حرفاتو
دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی / مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
عزیزم متأسفم...حق داری ناراحت باشی خیلی😒، اصلا حرفهای جالبی بهت نزده...و بسیار کار اشتباهی کرده که این طوری باهات حرف زده...
مادرتون مشکل اعصاب و ...نداره؟
عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.
چن سالت؟آدم باید فکر داشته باشه.فردا عروس بشی تو زندگیت بدتر ازاین مشکلا داری.یه کمی آستانه صبرتو بب ...
میگه مگه توآبرو داری بخای که یکی بیادتوروعروسشون کنه دخترای فامیل همشون دوستپسر دارن تولدشون خواهرای دوست پسرشون رودعوت میکنن منکه دوست پسرندارم این حرفاروبهم میگه بادست پسرت اینکارو کردی این کارکردی آبرومندی بادخترفامیل رفته بودیم بیرون من کارزشتشو دیدم بعداون ترسیده که من برم پیش همه آبروشو ببرم این کارزشتو کرده اون اومده به همه ی فامیل گفته دوست پسرداره
میگه مگه توآبرو داری بخای که یکی بیادتوروعروسشون کنه دخترای فامیل همشون دوستپسر دارن تولدشون خواهرا ...
خوب برو همون دختر فامیل رو پیدا کن، و ببین قضیه چیبوده، و باید بیاد توضیح بده به همه و گندی که زده و تهمتی که به شما زده رو درست کنه،!
عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری.
هیچ وقت باهمدیگه اینطوری نبودیم ازوقتی بچه بودم منوبا کابل میزدشیلنگ وبااهن میزد باهرچی دمه دستش بود ...
وای دلم سوخت فکر نمیکردم اینقدر بد باشه
تنها کاری که میتونی بکنی اینه که تا 18 سالگی چشماتو ببندی و درستو خوب بخونی تا بتونی بری یه دانشگاه دور
دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی / مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
عزیزم، انقد به خودت فشار نیار، باشه؟ تو الان مثل یه گل باید شاداب باشی و باطراوت، به خاطر نادونی و کار غلط یه شخص دیگه خودتو و جسمتو . روحتو شکنجه نده! میفهمم میدونم اذیت شدی، اما به فکر خودتم باش، بایستی بیشترازینا خودتو دوست داشته باشی، ازین آدما همه جا پیدا میشن تو فامیل تو آشناها پس فردا تو محل کار، نباید بخاطر این آدما خودمون شکنجه بدیم که، حالا هم آروم باش دیگه گریه نکن، برو یه مولتی ویتامین ب کمپلکس بخور اعصابت قوی میکنه، گریه هات کمتر میشن، باشه؟
ببین تو دل مادر هر چیم باشه، حتی دین و خدا و پیغمبرم اجازه آزار بچه و کودک و کتک زدن رو ندادن به هیچ عنوان چون صرفا پدر و مادرش! میدونی این حرفا و این رفتارها چه تبعاتی رو میذارن رو روح و روان اون بچه!