2777
2789
عنوان

خودکشی

227 بازدید | 25 پست

تاحالا شده بامادرتون دعواتون بشه بادعواهایی که بادخترفامیل کردین بیاره وسط بعدهم بگه بی کفن بمیرازروت تریلی رد بشه جسدتومردم بندازن توکوچه هالاشخورا بخورن 💔💔💔💔💔💔💔💔😭😭😭😭💔😭داغون شدم هی اشکامودارم پاک میکنم اما دوباره دارن میریزن پایین نمیتونم جلوی اشکاموبگیرم میگه با دوست پ.سرت 😭😭😭💔💔💔💔🖤🖤🖤🖤🖤دلم میخادخودمو بکشم خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااادلم میخادبرم خودم جلوی ماشین پرت کنم خدایا جونموبگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به صورت کاملا جدی، خودکشی خز شده، جرئت داری بمون زندگی کن

میدونم چقدر سخته از مادر این حرفارو شنیدن، اما که چی؟ میخوای تو عذاب بمونی؟ خودتو پرت کنی جلو ماشین صد در صد میمیری؟ بری فلج شی چیکار میخوای بکنی؟

چند سالته اصلا؟

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

همون مادر حتی دلش نمیاد یه خار تو پات بره 

مادرا تو دعوا میشن مار دوسر ولی همینکه آروم میشن دلشون از گنجشک هم نازک‌تر میشه

و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم .....            بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت
نفرین مامانا رو جدی نگیرید لحظه ای هست ولی تو دلشون چیزی نیست بعدش تو دلش میگه خدایا من عصبی بود ی چ ...

بخدا همه خانواده ها بدترازاینم میگن😂منم وقتی 15اینا سنم بودزیاد ناراحت میشدم ولی خب الن دیگ میدونم ازته دل نمیگن چیزی هم میگن حتما صلاحمونه

آره مامان من به حدی توهین کرده بهم. میکسی از نفرین و فحش و کتک 💗پدرم میگفت ای کاش شماها وجود نداشتین. چرا حالا؟ چون خسته بودم اتاقم خیلی بهم ریخته بود😂😂😂. چند سال پیش پول قلمچی اشغال داده بوده هنوز بهم میگه بی لیاقت و نفرین میکنه 😂میگذره جدی نگیر

چن سالت؟آدم باید فکر داشته باشه.فردا عروس بشی تو زندگیت بدتر ازاین مشکلا داری.یه کمی آستانه صبرتو ببر بالا

تا ب حال ب این توجه کردی! زندگی رو هر طور بگیری .همونطوری پیش میره