2821
2789
عنوان

روغن گراز

| مشاهده متن کامل بحث + 8410 بازدید | 78 پست
والا ایقد درمونده شدم الان هرچیزی رو برا درمان پذیرا هسم😆

من اصلا تاحالا چیزی به نام روغن گراز نشنیدم ولی وقتی توی گوگل سرچ کردم گفت برای مو خوبه 😂

در این سوگ عظیم،او به دنبال ماه خویش میگردد؛هر پیکر،بذری ست که از خاک استبداد،جنگل آزادی خواهد رویاند.آقایون عزیز ممنون میشم درخواست دوستی ندید با تشکر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونایی ک میگن گراز نجسه باید بگم نجس نی خوردن گوشت حروم نی مکروه  اون خوک ک از پی پیش تغذیه میکنه گراز علف میخوره 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
من اصلا تاحالا چیزی به نام روغن گراز نشنیدم ولی وقتی توی گوگل سرچ کردم گفت برای مو خوبه 😂

فقط مشکلش اینه احتمالا ادم بو گراز میگیره😁

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

آقا کسی میدونه روغن گرازو از کجا میشه تهیه کرد یا نه؟

فکر کنم دیجیکالا داشته باشه ولی فکر نکنم اصل باشه 

در این سوگ عظیم،او به دنبال ماه خویش میگردد؛هر پیکر،بذری ست که از خاک استبداد،جنگل آزادی خواهد رویاند.آقایون عزیز ممنون میشم درخواست دوستی ندید با تشکر.

فکر نکنن،چون میگن مثلا مکروهه نمیفروشن تو دیجیکالا

عطاری هم فکر کنم داشته باشه.ولی اگه برای ریش میخواین چند وقت پیش یه روغنی برا تقویت ریش توی دیجیکالا دیدم

ب عطاری های خیلی قدیمی سر بزن شاید داشته باشن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
عطاری هم فکر کنم داشته باشه.ولی اگه برای ریش میخواین چند وقت پیش یه روغنی برا تقویت ریش توی دیجیکالا ...

برای سبیل و ریش زیاده روغ ولی خب فایده ای نداره، روغن گراز رو میگن خیلی خوبه و عطاری های تو مشهد هم فکر نکنم داشته باشن مگر اینکه یه نفر هست از اون بپرسم که بازم فکر نمیکنم،میگن جنوب غرب اینا هستش

اونایی ک میگن گراز نجسه باید بگم نجس نی خوردن گوشت حروم نی مکروه  اون خوک ک از پی پیش تغذیه میک ...

حروم از این نظر که گناه داره شکار کردنش حیوونای طبیعتن پرورشی نیستن تازه خیلی هم کم مونده ازش 

حروم از این نظر که گناه داره شکار کردنش حیوونای طبیعتن پرورشی نیستن تازه خیلی هم کم مونده ازش 

٪۱۰۰بات موافقم اگه یکم‌وجدان داشته باشن حیون های بی گناه و شکار نمیکنن اینا از یه حیونم حیون ترن