2777
2789
عنوان

بچها کممکمکک سوسک

240 بازدید | 28 پست

داشتم بالکن میشستم آب ریختم ریخت رو سیب زمینی پیازام بعد یه سوسک گنده خیس اومد بیرون از لالبلاشون باید بریزم بره؟هنوزم داره رو سیب زمینی پیازام رژه میره😭

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍

ای خدااااا🤣🤣🤣 یه دمپایی بزن روش بمیره بعدم سیب زمینیارو بشور بخور بابا وسواس نداشته باش

بی‌رحم‌ترین آدم‌هاآن‌هایی هستند که آن‌قدر می‌مانند تا عاشق‌شان شوی و بعد می‌روند... (ارنستو ساباتو) نفسم می گیرد در هوایی که نفس‌های تو نیست !(سهراب سپهری) من فقط بوسیدمت تو خودت شعر شدی باریدی!(احمد شاملو)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رو سوسکه اب بریز بمیره بعد با فشار اب شوتش کن بره بعدم همه سیب زمینی هاتو بریز سطل اشغال.من باشم تا چند ماه سیب زمینی نمیخورم😂😂

و ما برای زنده ماندن هزاران بار مُرده‌ایم :)!                           کاش ادما بفهمن فقط یبار زنده هستن و اینقد بهم توهین نکنن! ‌‌‌‌.                                                                          

نخور🥴

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
رو سوسکه اب بریز بمیره بعد با فشار اب شوتش کن بره بعدم همه سیب زمینی هاتو بریز سطل اشغال.من باشم تا ...

میدونی چقد ریختم کثافت نمیمیره رودل کردم خودم 

منم باشم دلم نمیگیره بخورم ولی خب تو مزرعه هزار جور سوسک و مارمولک روشون رژه میرن فقط ما نمیبینیم🙂

اخه این عنتر خیس شده رفته روشون😑

من دیروز باعقرب نبرد داشتم اینم تاپیک داره خب؟!!!!!بگو سوسک عزیز لطفا بفرمایید بیرون 😁😁😁

نمیره عنتر خیلی پرروعه از ساعت یازده درگیرم فککنم بال داره هی در بالکنو باز میکنم آب میریزم فرار میکنم