فردا پرواز دارم هم ترس از ارتفاع دارم هم بیماری حرکت (بیماری حرکت نوعی بیماری هست که در ماشین هواپیما کشتی قطار و... ماده تعادل گوش به هم میخوره و باعث سر درد حالت تهوع و یخی دست و پا میشه)چه کنممممم باید هم برم عروسی پسر خالمه😖
همه رفتند بخوابند و منم در به دری فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈. ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
منم کومیک تر ک بودم سوار اتوبوس ک میشد حالت تهوع میگرفتم ولی خوب شدم
خیلی هواپیما خوبه ک😍🥺
گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بابا هواپیما خیلی راحت تر از همه وسایل نقلیه هست بابت بیماریتم که سفر زیاد طول نمیکشه یه مسکن بخور اگه تونستی بخواب
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
قرص حالت تهوع بخور.من ترس از ارتفاع ندارم😂ولی خب مثلا از نردبون میترسم نه بخاطر ارتفاع همش فکر میکن ...
😂😂😂
همه رفتند بخوابند و منم در به دری فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈. ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
منم کومیک تر ک بودم سوار اتوبوس ک میشد حالت تهوع میگرفتم ولی خوب شدم خیلی هواپیما خوبه ک😍🥺
😄
بابا هواپیما خیلی راحت تر از همه وسایل نقلیه هست بابت بیماریتم که سفر زیاد طول نمیکشه یه مسکن بخور ا ...
😆ممنونم