2777
2789
عنوان

خواب اشفته

89 بازدید | 23 پست

من گذشته خیلی خیلی سختی داشتم در حد جنون 

تلخ تر از زهر اما هنوز هر شب خواب های اون زمانو میبینم کجور دیگه اذیت میشم توسط اطرافیان

تو خواب خیلی اذیت میشم الانم تازه بیدار شدم از یکی ازون خوابها لطفا بگید چیکار کنم ک دیگه ازین خوابهای آشفته نبینم

روانپزشک(قرار نیست فقط دارو بده خیلی اوقات میتونن با صحبت حلش کنن)

منم اینطوری میشم از استرس شدید

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی / مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روح و روانت باید پاکسازی بشه

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
چجوری

روانکاری فکر کنم عزیزم 

باید هرکدام از خاطرات بدی که داشتین انرژی منفی هاش رو بگیره و زهرش خالی بشه الان تجمع کرده و داره اذیت می‌کنه 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
آدمایی ک منو ب این روز انداختنو نمیبخشم نمیبخشم

اگر گذشته نیای بیرون تا ابد هر روز زجر میکشی

منم نمیبخشم اما میتونی با کمک روان درمانگر ها یا روانپزشکها دردشو تسکین بدی 

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی / مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
بیمه تقبل میکنه هزینه روانکاوی رو

بخدا در جریان نیستم 

امکان داره بکنه 

اگر گذشته نیای بیرون تا ابد هر روز زجر میکشی منم نمیبخشم اما میتونی با کمک روان درمانگر ها یا روانپ ...

وقتی استرس دارم همش میاد سراغم گذشته من در حدی بود کسی جای من بود خودشو میکشت خیلییی تنهایی و زجر داشت