عزیزم ماهی هرچی تازه ترباشه بویی نداره
من ماهیو ازفریرز ک درمیارم اول همه جای ماهی نمک میمالم زیرو و رو و داخل قشنگ ماساژ میدم
بعد ادویه مخصوص ماهی گرفتم اونو قشنگ همه جاش ماساژ میدم
پیاز حلقه حلقه میکنم
کف تابه روغن ک ریختم حلقه های پیازو توش میچینم
بعد ماهیو رو پیازا میذارم
و توتابه کمی آب نارنج میریزم یا آبلیمو
و میذارم بجوشه بیس دقیقه هرطرف یعنی ماهیو برمیگردونم تواین ترکیب دوطرفش حرارت ببینه بروغن میفته بعد و چلزو ولز میکنه دوطرفشو سرخ میکنم
طعمش فوق العاده میشه عاشقش میشی