2777
2789

ولی یجا خوندم که تاییده علمی ندارع و اصن اثری رو کوچک شدن ندارع همش چرته ،، ولی همه دارن انجام میدن واقعا هم تغیر کردن 🚶 خودمم خیلی پیگیرشم

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی یجا خوندم که تاییده علمی ندارع و اصن اثری رو کوچک شدن ندارع همش چرته ،، ولی همه دارن انجام میدن ...

واسه من ی کوچولو نوکش گوشتیع در حدی نیس بخام عمل کنم به صورتمم میاد فقط دوست دارم ی کم کوچیک تر بشه

آره منم خیلیا رو دیدم نتیجه گرفتن 

واسه من ی کوچولو نوکش گوشتیع در حدی نیس بخام عمل کنم به صورتمم میاد فقط دوست دارم ی کم کوچیک تر بشه ...

اره منم واقعا بینیم مناسب صورتمه فقط سرش گرد کوچولو گوشتیه 🚶 ،ببینم اگ بشه عکست بدم ببین

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
اره منم واقعا بینیم مناسب صورتمه فقط سرش گرد کوچولو گوشتیه 🚶 ،ببینم اگ بشه عکست بدم ببین

باشه عزیزم 

ی کانال تو روبیکا قبلنا داشتم تا خاستم ازش خرید کنم گمش کردم محصولات آگوستا می‌فروخت ی ژل چربی سوز بینی داشت رضایت داشتن 😐حالا نمیدونم راسته یا دروغ خیلی دوست دارم بخرم 

باشه عزیزم  ی کانال تو روبیکا قبلنا داشتم تا خاستم ازش خرید کنم گمش کردم محصولات آگوستا می‌فرو ...

اینحور چیزا رو باور ندارم ، عکس نمیاد لینکم یادندارم