2789
عنوان

نوزاد

98 بازدید | 20 پست

سلام دوستان دخترم دیشب  داشت بازی میکرد یهو دست و پاش سیخ شد و زد زیر گریه  دو بار دیشب اینجوری شده  دو بارم صبح ساعت یک میبرم پیش متخصص میترسم چیزیش بشه خیلی خطر ناکه این حالت 

زندگی زیباست ولی خیلی بی رحم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=294528668]پسر منم دیشب خودشو خر کرده بود تا ۶ صبح گریه کرد دکتر بردمش ساعت ۲ گفت هیچیش نیس ، کولیکه هرچی دا ...[/QUOTE

اثر واکسن میتونه باشه یهو دستاش  سیخ میشه

ببر خاطرت جم میشه بد به دلت راه نده عزیزم

از دیشب همش دارم گریه میکنم بخدا نمیدونم چرا اینجوری شده بعد از اینکه خواهر شوهرم ترسوندش اینجوری شده خواب بود یهو‌پخش کرد زنیکه اسکول پنجاه سالشه عقل نداره

توجه نکردی وقتی دستاش سیخ میشه زور میزنه یان .شاید دل پیچه چیزی داره شکمش کار نمیده اذیته جیغ میزنه

نه اصلا تو حالت عادی یهو اینجوری میشه  بعد بغلش میکنم اروم میشه  یا دستاشو میگیرم

از دیشب همش دارم گریه میکنم بخدا نمیدونم چرا اینجوری شده بعد از اینکه خواهر شوهرم ترسوندش اینجوری شد ...

ووااای خاک تو سرش کنن .بچت ترسیده دختر . یک دعا براش بگیر اون از ترس اینطوری میکنه طفلک حتما یک دعا براش بگیر

ووااای خاک تو سرش کنن .بچت ترسیده دختر . یک دعا براش بگیر اون از ترس اینطوری میکنه طفلک حتما یک دعا ...

واقعا خاک بر سرش اخه بچه دوماهه ترسوندن داره به مامانم گفتم براش سرکتاب باز کنه