2777
2789
عنوان

خسته شدم 😭

135 بازدید | 13 پست

از دست خودم و همه 

خسته از این حس و حالا تو جوونی 

خسته از وسواس هام از ده سالگی گرفتم و الان که داره میشه بیست و یک همینجورم 

خسته از بی حس شدن ب همچی تو جوونی 

خسته از به خود نرسیدن و انگیزه نداشتن 

خسته از ،،،،، 

خدایا کمکم کن 😭😭💔فقط مخوام زار بزنم تو تنهایی ولی الان نمیتونم 

ی جوون افسرده و بی حس نه می‌خوام حرف بزنم نه شادم ن هیچی ن می‌خوام بیرون برم ن می‌خوام خونه باشم نه می‌خوام ازدواج کنم نه حوصله دانشگاه دیگه دارم ن هیچی ن پدری ک بهم محبت کنه نه پدری که برم تو آغوشش نه پدری که ،،،، 

دلم خیلی گرفته همین کاش میشد خودمو جمع کنم برم که برم که برم که برم از خودمم دور باشم 😔

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
وقتی یک در شادی به روی ما بسته می شود، در دیگری باز می شود اما اغلب مواقع ما اینقدر به در بسته می نگ ...

👌😔

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز واسه چی اینقدر به خودت حس منفی میدی ؟

مگه اومدیم ب این دنیا ک چقدر زندگی کنیم؟

چرا نباید تلاش کنیم که به ارزوهامون برسیم؟

چرا باید اینقدر غصه بخوریم وقتی که عمرمون تموم میشه معلوم نیست بعدش چیه؟!

تو وقتی از این حالت خسته ای باید خودت بجنبی همه چیو تغییر بدی 

به خودت رسیدگی کن قشنگ خودتو مشغول کن دانشگاه دوس داری برو یا دوس داری کار مورد علاقه ات رو انجام بده و سعی کن هرچیزی که نداری رو بدست بیاری آدم نمیشه فقط بشینه غصه بخوره و هیچکاری نکنه بخدا که ارزش نداره کیه که دلش به حالت بسوزه به غیر از خودت؟ مگه بقیه کیو دارن مگه من کیو دارم؟! چرا نباید خودم حال خودمو عوض کنم وقتی میتونم وقتی خدا بهم تواناییشو داده؟ 

اگه خیلی حالت بده میتونی درخواست دوستی بدی باهم صحبت کنیم😁❤

سلامتی سِه کَس🤘🏻خودمو خودتو هیچکس🥂

منم دقیق شرایط تو رو دارم عزیزم، بدترین روزای عمرمو تو بهترین روزای عمرم تجربه میکنم، خیلی سخته هیشکی نمیدونه از درون تو چه حالی هستی چه اشوبی تو دلته، کسی درک نمیکنه، هی بلند میشم دوباره میخونم زمین ولی چاره چیه محکومیم به ادامه دادن، من واقعا شرایطم خوب نیست از هر نظر و حال خوبی ندارم وقت گرفتم برای مشاوره با روانشناس، یه چیزی بهت بگم خواهرانه، هیشکی نمیاد دستتو بگیره بلندت کنه هیشکی نمیدونه توی دلت چه خبره فقط خودت باید برای خودت کاری کنی نذار بهترین روزای عمرت همینطوری بگذره، بشین توی برگه اهدافتو بنویس بعد مشخص کن برای رسیدن بهشون باید چه کارایی انجام بدی، پاشو کم کم اقدام کن، حالت بهتر میشه، ولی حتما حتما حتما پیش یه روانشناس برو، جز روانشناس کسی نمیتونه به بهترین حالت کمکت کنه دستتو بگیره، من از یه روانشناس وقت گرفتم نیت کرده تا محرم چندتا بیمارو روانکاری کنه، چند روز دیگه باهاش صحبت میکنم اگه خوب بود حتما بهت معرفی میکنم شمارشو میدم عزیز دلم، ولی اینو یادت باشه خودت به خودت نیای دست خودتو نگیری کسی به دادت نمیرسه خواهرقشنگم❤

عزیز واسه چی اینقدر به خودت حس منفی میدی ؟ مگه اومدیم ب این دنیا ک چقدر زندگی کنیم؟ چرا نباید تلاش ...

بخدا خیلی از درون حالم بده الان که دارم پست میذارم گریم گرفته دیگه از این وضعیت روح و روانم خسته شدم چرا ی دختر تو اوج جوانی باید اینجور باشه 

من الان س ترم دیگه مونده لیسانس بگیرم شاغل هستم خدارو شاکرم ولی حس درونم خوب نیست تنگ اومدم

مرسی بابت حرفات عزیزدلم خیلی ممنونم ازت 

الان درخواست میدم😭

منم دقیق شرایط تو رو دارم عزیزم، بدترین روزای عمرمو تو بهترین روزای عمرم تجربه میکنم، خیلی سخته هیشک ...

اخ گفتی حرف اولتو با عمق وجود درک کردم😔

منم گفتم این ماه با ی روانشناس می‌خوام حرف بزنم دیگه نمیتونم اینطور ادامه بدم باور کن هرکس میبینه میگه چرا اینجوری 

خیلی ممنونم از صحبت های قشنگت خیلی ممنونم خدا هرچی میخوای بهت بده مهربونم 

انشاالله که خوب بشی 😭❤️

اخ گفتی حرف اولتو با عمق وجود درک کردم😔 منم گفتم این ماه با ی روانشناس می‌خوام حرف بزنم دیگه نمیتو ...

اره حتما حتما با روانشناس صحبت کن، بهترین کاریه که میتونی بکنی

مرسی عزیز دلم خدا به هممون حال خوبو دل خوش بده❤🥲

اره حتما حتما با روانشناس صحبت کن، بهترین کاریه که میتونی بکنی مرسی عزیز دلم خدا به هممون حال خوبو ...

لطف کردی 🤍🤍🤍🤍❤️

خانوادت خوبن یا بدن آجی  اگه خوبن باهاشون باش قطعا بهتر میشی  اگه بدن یکم تو تنهایی خودت ...

مادرم فرشته 

ولی بابام حسی بهش ندارم بی تفاوت محبتی بهم نکرده 

آره عزیزم هست 

من هیچکدوم نداشتم مادرم شیطان یه شیطان به معنای واقعی پدرمم نبود

😔😔😔😔😔خواستی بیا درد و دل کنیم