2777
2789
عنوان

کلومیفن

65 بازدید | 9 پست

سلام کسی می‌تونه کمک کنه من دقیقا پایین شکمم تا واژنم هراز گاهی درد میگیره دوسال اقدامم این ماه کلومیفن خوردم کسی می‌دونه علت این درد چیه عذر خواهی میکنم یکم ترشح هم دارم یک روز پریودم عقب افتاده بخاطر تنبلی تخمدان یا امکان داره بچه باشه کسی می‌دونه از چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با کلو باردار شدم ۹سال پیش

علائمش ترشح زیاد هست وسط سیکل که نشانه تخمکگزاریه موفق هست

اگر پریود بشین پریتون بسبار دردناک میشه

اگر رحمتون از داخل داغ میشه و بصورت خط خط انگار خراش میده رحمتو و تیر میکشه احتمال ۹۰درصد بارداری صورت گرفته

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
من با کلو باردار شدم ۹سال پیش علائمش ترشح زیاد هست وسط سیکل که نشانه تخمکگزاریه موفق هست اگر پریود ...

چجوری متوجه بشم رحمم داغ شده ببخشید ینی وقتی پریودشدم متوجه بشم رحمم داغ شده.. یا اگ نشدم خیلی ممنون از راهنماییتون خدا بهتون حفظ کنه براتون

چجوری متوجه بشم رحمم داغ شده ببخشید ینی وقتی پریودشدم متوجه بشم رحمم داغ شده.. یا اگ نشدم خیلی ممنون ...

دردای تخمدارن و داغ شدن رحم و تییییر وشیدن تحمدانها از اواسط سیکل واسم شروع شد و تقریبا هر روز داشتم این علائم رو

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده