2777
2789
عنوان

یعنی چاق میشممم؟

172 بازدید | 23 پست

اگه هروز قبل ناهار و شام یک عدد قرص شیکوریدین و باز قبل شام پونزدع میلی لیتر راسیپ و میان وعده دوتا پیمانه شیرخشک نان سه بخورم تا یک ماه مرتب چند کیلو اضافه میکنم چاق میشم؟؟؟؟

واقعا نگید واسه چیته چاق بشی و از این حرفا خیلی لاغرم اعصابم خورد شده دلم میخاد یکم پر بشم حتی یه دوره سیپرو و دگزا ام‌خوردم یکم پر شدم ولی کمه هنوز 

..

قد وزنت؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد واسه چاقی تلاش نکن هرچی بیماری از چاقی خرم چاقه ب چ درد میخوره الان همه دنبال لاغری

تناسب اندام خوبه این که یکم پر باشی نه اینکه خیلی چاق یا خیلی لاغر

..

قدم ۱۵۳ وزنم ۳۹

من بودم میرفتم دکتر تغذیه اصولی چاق بشم 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
من بودم میرفتم دکتر تغذیه اصولی چاق بشم 

رفتم تاثیر نداشت فقط کلی هزینه میخاس مثلا میگفت روزی ۳۲عدد زیتون روزی ۱۱۲عدد پسته هروز سه تا کیک بستنی سه تا موز 😐

..

رفتم تاثیر نداشت فقط کلی هزینه میخاس مثلا میگفت روزی ۳۲عدد زیتون روزی ۱۱۲عدد پسته هروز سه تا کیک بست ...

یا خدااااااااااا